Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ewt denemeyi isterim
Araçların çeşitli opsiyonlarını test sürüş fırsatı veriolarmı ?

genelde en çok satılan modelden deneme aracı yaparlar ama bazen belli olmuyor otomatikde yollayabiliyorlar. ben müşteri illa test edicem dedimi ufak bi sürüş yaptırırdım sıfır araçda. belki müdürlerinde filan vardır otomatik.

ben düz vites kullanıyorum.otomatik vites daha önce hiç denemedim.fakat şu ara çevremdeki bütün arkadaşların eşt dost tanıdığın arabası otomatik yada tiptronik.neden diye soruyorum kullan anlarsın falan diyorlar.yaklaşık 10 yıldır sürekli düz kullanan birisinin alışması ne kadar sürer? iyiden iyiye düşünmeye başladım.bir de çok yakıyo olayı doğrumudur?

ben düz vites kullanıyorum.otomatik vites daha önce hiç denemedim.fakat şu ara çevremdeki bütün arkadaşların eşt dost tanıdığın arabası otomatik yada tiptronik.neden diye soruyorum kullan anlarsın falan diyorlar.yaklaşık 10 yıldır sürekli düz kullanan birisinin alışması ne kadar sürer? iyiden iyiye düşünmeye başladım.bir de çok yakıyo olayı doğrumudur?
Abicim bende hiç otomatik kullanmadım. Bizim araçda manuel. Ama bidahaki aracımız inşallah otomatik. Derneğin ilk sayfalarında otomatik kullananların dediği gibi gaza hafif basarsan az yakar diolar. Bide artık teknoloji gelişti. Eskisi gibi otomatik araçlar fazla yakmıo. Benim babamın arkadaşıda yeni otomatik araç almış. Yarım depoyla 500 km gitmiş (şehir içi).:)

25 Sene düz vites kullandıktan sonra, otomatiğe terfi ettik. :)

Düz vites arabamda var, binmek canım istemiyor. :cry:

Bir kaç gün sürer alışmanız, fazla değil. Sol ayağı, otomobile bindiğinizde unutacaksınız, olay bitti.

ara istersen detaylı anlatayım:)

lpg varmı biraz daha bilgi verirseniz iyi olur. ama ilk bakışda boğaz temizliği istiyor gibi.

evt araçta lpg var ve sanırım bundan kaynaklanıyor. lpg deposu boş olduğu halde full gösteriyor. landi marka landilorenzo değil. farklıymış ikiside. ve muğla taraflarında bulamıyorum landi lpg ye bakacak firma. sanırım izmire gidecem. landi servisi bildiğiniz varmıdır?? izmir taraflarında.

evt araçta lpg var ve sanırım bundan kaynaklanıyor. lpg deposu boş olduğu halde full gösteriyor. landi marka landilorenzo değil. farklıymış ikiside. ve muğla taraflarında bulamıyorum landi lpg ye bakacak firma. sanırım izmire gidecem. landi servisi bildiğiniz varmıdır?? izmir taraflarında.

bir süre benzinde binin 50-100 km hatta imkanınız varsa bütün gün. tabi boğaz temizliğinide ihmal etmeyin. düzelme olmassa gaz ayarı istiyordur. izmir tarafında bildiğim yok ama çeşitli forumlarda ön plana çıkan bayileri görebilirsiniz. adam hem landi hem brc/atiker bayisidir. brc ve atiker olarak müşteri memnundur sizede güzel referans olurlar.
ben artık izmitde lpg ayarına gitmiyorum, bazen yolum düştükce bazende hususi istanbula fabrika servisine gidiyorum. çünki lpg de marka yok usta var.

bir süre benzinde binin 50-100 km hatta imkanınız varsa bütün gün. tabi boğaz temizliğinide ihmal etmeyin. düzelme olmassa gaz ayarı istiyordur. izmir tarafında bildiğim yok ama çeşitli forumlarda ön plana çıkan bayileri görebilirsiniz. adam hem landi hem brc/atiker bayisidir. brc ve atiker olarak müşteri memnundur sizede güzel referans olurlar.
ben artık izmitde lpg ayarına gitmiyorum, bazen yolum düştükce bazende hususi istanbula fabrika servisine gidiyorum. çünki lpg de marka yok usta var.

çok teşekkür ederim bugün 70 km yol yaptım gaz kapalı olarak. sanırım düzeldi kalkışlarda boğulma yapmıyor. yarında test edeyim aynı şekilde ve dediğimiz gibi boğulma gaz dan kaynaklanıyor % 80gibi.

Geri