Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkeşe benden çayyyyyyyy.

Polat abicim görüşemiyoruz,bu aralar sık sık adapazarına geçiyorum,İnşallah urayacağım yanına..Senin evin önündende geçiyoruz hep,Amerikan yatıyor hep üzülüyorum yav.. :D

Herkeşe benden çayyyyyyyy.

Polat abicim görüşemiyoruz,bu aralar sık sık adapazarına geçiyorum,İnşallah urayacağım yanına..Senin evin önündende geçiyoruz hep,Amerikan yatıyor hep üzülüyorum yav.. :D

uğra bi çayımı iç bari. amerikanı dün bi yıkamışım. tavana çıktım iyice fırçaladım. özlemişim amerikanın tavanında kaputunda gezmeyi. bide satılık yazdım. bugün gözüme öle bi güzel göründü ki. satmasammı dedim.

ama satmadan sıkıntılar geçmez.

geçen biri tatlı bi korna yaptı geçti. odamdan duydum ama sanki biz amerikancıların tarzında bir kornaydı. hemen baban geldi aklıma. dedim acaba onlarmı geçerken çaldı diye. kulağınızı çınlattım.

bekliyorum bak. balkonda şanzıman yanı çaya davetlisin.

uğra bi çayımı iç bari. amerikanı dün bi yıkamışım. tavana çıktım iyice fırçaladım. özlemişim amerikanın tavanında kaputunda gezmeyi. bide satılık yazdım. bugün gözüme öle bi güzel göründü ki. satmasammı dedim.

ama satmadan sıkıntılar geçmez.

geçen biri tatlı bi korna yaptı geçti. odamdan duydum ama sanki biz amerikancıların tarzında bir kornaydı. hemen baban geldi aklıma. dedim acaba onlarmı geçerken çaldı diye. kulağınızı çınlattım.

bekliyorum bak. balkonda şanzıman yanı çaya davetlisin.

:) Çok saol abi hep aklımdasın urayacam yanına.Para olacak komple söküp yaptıracaksın amerikanı ama yok ne yazıkkıı..Çayını içmeye gelcem abi evi biliyorum nede olsa :)

he he he. otomatikde böyle dert yok dimi. çünki araba gitmez kağnı gibidir.
D den 3 e 3 ten 2 ye en son varsa L ye çekince yapıştırır otomatık :)
Babamın amcaoğlunda honda var 1.4 otomatık araba gitmiyor. D4 ten D3 e Yine olmuyor 2 ye çekiyorum sonra bi yapıştırıyor manuelden farksız.Manuelde tek güzellik ara gazı vites değişirken :)

Geri