Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oh ne güzel dernek şenlendi. kerem hayatının anlamını bizimle bul.

vaaay burak vay, nerdesin sen ya. yaramazlık yok dimi.

Seni gördük daha iyi olduk
Arayı açıyorsun Burak, yok yazılıyorsun. Demedi deme :)
Nasılsın Dinçercim? Öyle oldu valla sorma. Biraz meşguldüm bu yaz. Öbür yaza kadar işlerim çok yoğun olacak. Fırsat buldukça sizlere bi merhaba derim. Hayırlı ramazanlar kardeşim :) İş biter otomatik sevgisi bitmezzz !!! Otomatik biter dernek sevgisi bitmezzz!! :)

vaaay burak vay, nerdesin sen ya. yaramazlık yok dimi.
Valla yok Allah'a şükür abi. Uğraşıyoruz bu ara çok yoğunum bu baya da böyle devam edecek. Allah yardımcımız olsun. Hepinizin ramazanı mübarek olsun. Tüm dualarımız oruçlarımız kabul olsun inşallah.

Ben oruç tutamıyorum dayanamıyorum hem çalışıp hem bu kadar uzun süre sıcakta ölebilirim zaten çok çabuk sinirlenen biriyim aç olunca etrafıma saldırabilirim :) Sen nasılsın abi ?

Buraya yazmasamda otomatik sevgisi bitmez. Dernek sevgisi hiç bitmez. Bu dernek hiç bitmesin :)

bu bizimkinin üst kasası Polat abi uyan parça yok :) Bu arada tamponu aldık almanyadan şimdi nasıl getirttirebileceğimizi düşünüyoruz

yeni farkettim bunu. abicim almanyaya tır seferi azaldı baya. bu konuda birini bulamadım (3 tırcı dayım var onları aradım) ama dayımlarım dedikleri almanyada belli yerlerde türk şoförleri olurmuş, ordaki akrabaların durdurup yada gidip görüşüp ricada bulunması gerekirmiş. kimisi almaz, kimisi para ister kimiside hiç bişi istemeden hayrına getirir dedi.
tanıdığı şoförlerden giden olursa haber vericek ama bu aralar zor diyor.

bulduğunuz şoför aksaraylı ise mallar aksaraylının desinler. benimmiş gibi yaparız.

zaten otomatikçiler ermiş insanlardır o yüzden akıl gözleri açıktır ve otomatiğe binerler.

Geri