Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni farkettim bunu. abicim almanyaya tır seferi azaldı baya. bu konuda birini bulamadım (3 tırcı dayım var onları aradım) ama dayımlarım dedikleri almanyada belli yerlerde türk şoförleri olurmuş, ordaki akrabaların durdurup yada gidip görüşüp ricada bulunması gerekirmiş. kimisi almaz, kimisi para ister kimiside hiç bişi istemeden hayrına getirir dedi.
tanıdığı şoförlerden giden olursa haber vericek ama bu aralar zor diyor.

bulduğunuz şoför aksaraylı ise mallar aksaraylının desinler. benimmiş gibi yaparız.

eylülün 5 inde amcam gidicek almanyaya parçaları o alıp tanıdık bi tırcı var ona vercez polat abi yada babamın çocukluk arkadaşı var oda tırcı artık hangisi denk gelirse
Çok saol ilgilendiğin için polat abi:)

hayırlı cumalar herkese.

başım gözüm üstüne remzi. biz birbirimizi destek olmassak yandık. inşallah hallolurda sende okul işlerini bitirip opelli (opelin babalarıyla) bir hayata atılırsın.

Merhaba arkadaşlar aracım astra sedan 111.yıl 1.6 easytronic ilk otomatik vites aracım gerçekten çok rahat, otomatik vites :rock

Nasılsın Dinçercim? Öyle oldu valla sorma. Biraz meşguldüm bu yaz. Öbür yaza kadar işlerim çok yoğun olacak. Fırsat buldukça sizlere bi merhaba derim. Hayırlı ramazanlar kardeşim :) İş biter otomatik sevgisi bitmezzz !!! Otomatik biter dernek sevgisi bitmezzz!! :)
İyi olmaya çalışıyoruz Burak, nem iyi birşeymiş onu öğreniyoruz kuru sıcak orman yangınlarını tetikliyor.. ayrıca oruç tutarken hararet yapıyorsun :rolleyes:
İşlerin yolunda olsunda gerisi mühim değil, ama arasıra bir selamı çok görme bize :)
Bende kaytarıyorum dernekten bazen ama uzun süreli değil tabi, değilmi Polat abi
Merhaba arkadaşlar aracım astra sedan 111.yıl 1.6 easytronic ilk otomatik vites aracım gerçekten çok rahat, otomatik vites :rock
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız.

Geri