abi ilk otomatiğinmi?
Evet daha önce otomatik vitesli araba almadım ama niye almadım diye kızıyorum kendime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi ilk otomatiğinmi?
İnşallah Polat Abi...baba otomatik alınca, hepimizden daha çok otomatikçi olucan. o zaman hani otomatik gitmez diyenler varya. ilk sen cevap vericen. ben yaşlandım artık bayrağı yeni ve genç otomatikçilere bırakcam.
Bu sizin sürüşünüzle alakalı olabilir. Siz ne kadar yakıt yakacağınızı sağ ayağınızla belirleyeceksiniz ama şanzımandada bi sorun olabilir siz genede Polat Abimden cevap bekleyin...benım arabamda easytronık ben de cok memnunum ama benzın cok harcıyo sızınkılerde olemı vıtes bu kadar etkılermı benzın sarfıyatını
easytronik daha az yakar ama sizinki neden çok yakıyor acaba?benım arabamda easytronık ben de cok memnunum ama benzın cok harcıyo sızınkılerde olemı vıtes bu kadar etkılermı benzın sarfıyatını
benım arabamda easytronık ben de cok memnunum ama benzın cok harcıyo sızınkılerde olemı vıtes bu kadar etkılermı benzın sarfıyatını
Evet daha önce otomatik vitesli araba almadım ama niye almadım diye kızıyorum kendime
sen eski topraksın çokdan almış olman lazımdı diyecektim bende. ama biliyorsun halen piyasada otomatiği kötülüyorlar. normaldir.
Eğer benim anladığım gibiyse şöyle yapın. Ya vitesi manuel konuma getirin yada Sport tuşunu kullanın.İhtiyarladık artık değilmi
Aslında hiç kimse bana kötülemedi ben tam otomatik istemiyordum astranın vitesi içime sindi o yüzden aldım.Ama bir sorum olcak uzun bir yokuş çıktığımızda aracın vitesini ayak darbesiyle yükseltmek için baya bi gaza basarak devirlenmek gerekiyor dolayısıyla tüketim artıyor bunu yapmanın başka yolu yok mudur?