Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada yeni arabanın gelmesini bekleme heyecanıyla kimseye selam vermemişim özür dilerim :D
Keyifler nasıl otomatikci abilerim... :)

ah be ilk impalamı alınca gece uyuyamamıştım, sabaha kadar penceremden seretmiştim. tamda sokak lambasının altındaydı yeri. nede güzel duruyordu.

Polat abi power led lerin kendi mercekleri var 8-16-32 derece açılı falan aydınlatmalarıda baya güzel, güzel birşeyler olabilir :)

hayırlı olsun, ama fazla kırışma biliyon kapımda 8 besliyom.

ah be ilk impalamı alınca gece uyuyamamıştım, sabaha kadar penceremden seretmiştim. tamda sokak lambasının altındaydı yeri. nede güzel duruyordu.
aynen abi fazla kaşınmam :) arabanın gelmesini beklemek çok kötü oluyo ya insan yerinde duramıyor :D
ben senatore düşünüyodum yapmayıda abes kaçabilir diye uğraşmadım

Abi hiç görüşemiyoruz sen nasılsn ? :D

polat bey sizdeki impala direksiz mi??
resimlerini paylaşırmısınız
hayatımda bir kere kulladım 64 direksiz zonguldak kozlu arasındaki sahil yolunda yavaş yavaş gür gür ışıklarda hafiften gaza dokununuca işveli bir şekilde salınan bir impalaydı o zaman aşık olmuştum amerikanlara

evet berkayım hiç görüşemiyoruz ne zaman baksam yoksun forumda :) hayırlı olsun araban resimlerini eklede görelim nasıl birşeymiş:)

merhabalar otomatik vites sevenler dernegi,
ne zamandan beri araniza katilmayi düsünüyordum, kismet simdiyeymis :D
aracim subaru impreza hb. 1.5 awd tiptronik. aracta sportshift sanzuman var.
saygilar

polat bey sizdeki impala direksiz mi??
resimlerini paylaşırmısınız
hayatımda bir kere kulladım 64 direksiz zonguldak kozlu arasındaki sahil yolunda yavaş yavaş gür gür ışıklarda hafiften gaza dokununuca işveli bir şekilde salınan bir impalaydı o zaman aşık olmuştum amerikanlara

ilk 63 vardı direkli, sonra plymouth vs geçti, sonra gene direkli 64 ve en son 63 direksiz.
63 halen duruyor ama zamanında durum varken aksarayda 2 kaportacıya paralarını verdiğim halde bırakıp kaçtılar. çok az işi kalmıştı. sonrada benm işler bozuldu, senelerce kendime gelemedim arabada soyulmuş yarı yapılmış vaziyetde sanayide kaldı. ilgilenemedik belediyede atmış hurdalığa. çürümüş bi hoş olmuş. yapılcak durumu yok ama. tüm parçaları sökük vaziyetde duruyor. yani kasa bulsan pırıl pırıl araba çıkar.
bana sadece yeni aldığımdaki arkadan çekilmiş resmi yadigar kaldı. tarayıcım yok bulursam eklerim.
işler bozulunca motor şanzımanı satmıştım. neleri devirdik bee. ama çok mutluyumki çoğu amerikan hevesimi aldım.
eskiden amerikancılık demek birbirine bedava parça vermekdi. hürmet ve hastalıkdı. şimdi ise zengin işi oldu. soğuttular.

merhabalar otomatik vites sevenler dernegi,
ne zamandan beri araniza katilmayi düsünüyordum, kismet simdiyeymis :D
aracim subaru impreza hb. 1.5 awd tiptronik. aracta sportshift sanzuman var.
saygilar

bekir bey hoşgeldiniz, keyifli forumlar. arabanız çok hoş. wrc de inatla subaru tutarım. takım gibi yıllardır subaru derim.

Geri