Selamlar otomatik vites sevenler derneğimin güzel insanları. Nasılsınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polat abiiii.
Orjinal 105 binde,ilk sahibinden,full orjinal içi dışı tertemiz bi ford taunus la anlaştık.Haftaya inşallah senin kapıdayım yan yan
kesinlikle eski beyazlar çok güzel. daha açık daha beyaz.
merhabalar otomatik vites sevenler dernegi,
ne zamandan beri araniza katilmayi düsünüyordum, kismet simdiyeymis
aracim subaru impreza hb. 1.5 awd tiptronik. aracta sportshift sanzuman var.
saygilar
Polat abi power led lerin kendi mercekleri var 8-16-32 derece açılı falan aydınlatmalarıda baya güzel, güzel birşeyler olabilir
Selamlar otomatik vites sevenler derneğimin güzel insanları. Nasılsınız?
bu kasa değil bi önceki kasa. benim sevdiğim volvolar forda satılmadan öncekiler. köşeli olanlar. birde o zamanlar xc cross country leri var 4 çeker. rakamları makul bence. birde R motorlu oldumu değme keyfime.
led hakkında bilgin var sanırsam. orjinal mercekleride varmı bildiğin. geçen bir yerde spotda gördüm her lede mercekleriyle beraber bir sistem yapmışlar. o mercekler ışığı daha toplu yolluyorlar.
Evet katılıyorum...Polat abi power led lerin kendi mercekleri var 8-16-32 derece açılı falan aydınlatmalarıda baya güzel, güzel birşeyler olabilir
Hayırlı Olsun Berkay kardeşim... Güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah...Polat abiiii.
Orjinal 105 binde,ilk sahibinden,full orjinal içi dışı tertemiz bi ford taunus la anlaştık.Haftaya inşallah senin kapıdayım yan yan
yeni gördüm mesajını.
bu açı işini bakabileceğim bir site veya resim vb varmı. ya millet farlarını led yaptı. biz neden yapamayalım. ama yerleşim açı mercek ve parlaklık kafamı kurcalıyor. tabi bide bu işi tüvtürke uygun yapmak var.
inşaata ışık almaya bir led fabrikasına gidicem tuzlada. orda herşeyini inceleyim diyorum.
işi bilenlerin yardımı güzel olurdu.
Çok sağol abicim.. Allah kimseye kaza bela vermesin.Hayırlı Olsun Berkay kardeşim... Güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah...
Ha Bu arada resimleri merakla bekliyorum...
Çok sağol abicim.. Allah kimseye kaza bela vermesin.
Resimleri eklicem inşallah cumartesi müzik sistemini bağlayıp