Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yok komple beyaz ve kuşaklar iptal. ilk 63 impalamdan beri büyük arabaya beyazı çok yakıştırırım.
biliyon ben lastikleri büyüttüm. 245/45 18 yaptım arkayı. çok kalktı. indermeyi fazla onaylamasamda en azından orjinaline yaklaştırsam güzel olcak.

O zaman tamam.

Başta istemeden beyaz araba aldım. Senin arabanın rengine benzer renklerde istiyordum daha çok. Fakat sonradan hastası oldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle bizim arabalardaki yani 1990'lardaki üretiminde kullandığı beyaz tonu çok güzel. Aynı koda sahip boyayla boyatırsan çık olur.

Şimdi yeni çıkan beyaz arabalara bakıyorum da ya çok beyaz ya da çok kirli beyaz.

Beyazın güzelliğini beyaz araba kullanan bilir. ;)

led konusunda halen araştırmadayım. sanırım 3w lık power led yeterli olucak. daha büyüğü sanırım yok ama voltajı uymuyor. ama yetmesse bile birkaçtane ledden sis çıkıyor.
problem ışığın dağılma şekli. zamanım olduğunda denemeler yapacağım. belki mercekle toparlanabilir belkide orjinal sis farının içine gömülür.

omegayı çok seviyorum ama meret gitmiyor. hele bide tüp olunca iyice ölüyor. volvoyu istememin nedeni sadece turbo olması (yeni volvolar değil, ford almadan önceki orjinal volvolar, 850 t5, v70 gibi)
Evet 3w lık led yeterli olur ama aklında V70 varsa boşver derim led leri...:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volvo-v70-volvo-v70-t-2000-model-33101944/detay?
Abi senin aklındaki böyle birşey mi ?

Polat Abi 3 gündür izmitteyim.2 gündür indim baktım senın araba yoktu..Bu sabah indim baktım omega kuzu kuzu yatıyor saat 9 10 arası hazır arabada varken,telefon edicektım telefonu değişince eski hafızada kalmış numaran arayamadım.Yoksa uykunu bölecektim :D Arka lastıkler amerikan arabaları gibi olmuş geniş geniş.Sizin balkondada ön tamponu falan gördüm :D

Son düzenleme:
Polat abiiii.
Orjinal 105 binde,ilk sahibinden,full orjinal içi dışı tertemiz bi ford taunus la anlaştık.Haftaya inşallah senin kapıdayım yan yan :D

Bu arada yeni arabanın gelmesini bekleme heyecanıyla kimseye selam vermemişim özür dilerim :D
Keyifler nasıl otomatikci abilerim... :)

O zaman tamam.

Başta istemeden beyaz araba aldım. Senin arabanın rengine benzer renklerde istiyordum daha çok. Fakat sonradan hastası oldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle bizim arabalardaki yani 1990'lardaki üretiminde kullandığı beyaz tonu çok güzel. Aynı koda sahip boyayla boyatırsan çık olur.

Şimdi yeni çıkan beyaz arabalara bakıyorum da ya çok beyaz ya da çok kirli beyaz.

Beyazın güzelliğini beyaz araba kullanan bilir. ;)

kesinlikle eski beyazlar çok güzel. daha açık daha beyaz.

Evet 3w lık led yeterli olur ama aklında V70 varsa boşver derim led leri...:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volvo-v70-volvo-v70-t-2000-model-33101944/detay?
Abi senin aklındaki böyle birşey mi ?

bu kasa değil bi önceki kasa. benim sevdiğim volvolar forda satılmadan öncekiler. köşeli olanlar. birde o zamanlar xc cross country leri var 4 çeker. rakamları makul bence. birde R motorlu oldumu değme keyfime.

led hakkında bilgin var sanırsam. orjinal mercekleride varmı bildiğin. geçen bir yerde spotda gördüm her lede mercekleriyle beraber bir sistem yapmışlar. o mercekler ışığı daha toplu yolluyorlar.

Polat Abi 3 gündür izmitteyim.2 gündür indim baktım senın araba yoktu..Bu sabah indim baktım omega kuzu kuzu yatıyor saat 9 10 arası hazır arabada varken,telefon edicektım telefonu değişince eski hafızada kalmış numaran arayamadım.Yoksa uykunu bölecektim :D Arka lastıkler amerikan arabaları gibi olmuş geniş geniş.Sizin balkondada ön tamponu falan gördüm :D

evet parçalar balkonda omega artık yapılıcak. o saatde uyandıramazdında. anca kapıya gelince kalkardım. keşke uğrasaydın.

Geri