Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1995 yılından beri sürekli araç kullanmaktayım. 1999 yılında mercedes ile tanışmıştım otomatik vitesle ve hala ogün bugndr manuel vitesin hammalık olduğunu düşünürümk. şu anda 1995 f kasa otomatik astra m var. çok memnunum. yakıt konusunda da manuelci arkkadaşların savunduğu gibi öle arada fark yok. şöyle izah edeyim. yeni ölçümüme göre km de ankara ş içi 1.1 litre civarında yakıyor. abartı değil. 1.6 orjinal GM 8 valf. burada önemli olan aracın şanzumanı değil. sürücünü sağ ayak refleksleri. kullanım alışkanllığı. birde manuelci arkadaşlar şu konuyu çok defa dle getiriler. "performansatan kaybediyor". tamamiyle yanlış dikkat edin kısmen demiyorum. şanzuamn motordaki gücün lastiklere ilet,ilmes,inde araçtır. otomatik olması gücünü bölmez. eğer sağ ayağınızla otomatiği kontrol etmeyi bilmiyorsanız gayte doğal olarak bir dizi şikayette bulunacaksanız. otomatik aracın vites değiştirme arlıklarını ayağınızn gaz pedalnıa basışına göre ayarlayabllirisiniz. düz bir yıolda parmak ucuyla hafifçe bastığınızda 1,5 - 2,0 devirlerde vites değştirecektir. Ancak biraz daha hızlı basarsanız araları uzatır 3.0 lere 3.5 lere kadar çıkar.ç burada önemli lolan basış karekteriğnizi diğer vites atışınıza kadar değştirmemeniz. yokuşta 4.000 geldi ayağpınıza hafiçe gazdan çekin -tamamen değil- üst vitese otomatik olarak gececektir. bakın siz yönettiniz gördünüz mü ? tüm bunları ukalalık olarak yazmadım. yanlış anlaşılmak istemem. düz vites kullanan ve otomatiği öcü gibi gösteren arkadaşlar lütfen objektif olark okuyun. varsa arkadaşlarınızda otomatik deneyin. insanları yanlış yönlendirmeyin. Sizin sözünü ettiğiniz "abi şöle alacaksın 3 e, 5 -6 bin devire getireceksin" dediğinizi pekala otomatikte de yaparsın. alırsın 3 e basarsın ister 5 binde ister 10 binde alıveririsen D ye ok gibi fırlar.
bu çoook uzun kafın kısası otomatik vites araç rahatlıktır. Ekonomidir.
budur abi....
çok şaşırdım bendede 1.3 astra h var bu araçla ben bmw nin yanında hızlanmaya korkarım.çok araçlada yarıştım genelde madara oldum.dediğin bmw nin değerlerine bakıyorum astraya bakıyorum bmw de sorun var galiba!bmw e46 3.20i 150hp otomatik
astra h 1.3CDTI 90hp manuel
Kafa kafaya kalkıyor.. Defalarca denendi onaylandı
2 büyük sebebi var..
1. bmw kasa olarak astradan daha ağır
2. bmw otomatik astra manuel![]()
çok şaşırdım bendede 1.3 astra h var bu araçla ben bmw nin yanında hızlanmaya korkarım.çok araçlada yarıştım genelde madara oldum.dediğin bmw nin değerlerine bakıyorum astraya bakıyorum bmw de sorun var galiba!
Özel servis aynı onarım için 1400 lira isteyince bu rakam oldukca iyi geldi.Abi belki haklısın düşük olabilir bu rakam ama bence yine çok ya.