Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özel servis aynı onarım için 1400 lira isteyince bu rakam oldukca iyi geldi.
abi izmirde mi yaptırdın benmkide 1 den ikiye geçerken hissettiriyor bakalım ne olacak sonuç?izmirde ise bilgimiz olsun yeri?

Opel vectra 1997 otomatik araçta viteslere mandala basmadan geçiyor. R ve P ye geçmiyor onun haricinde diğer viteslere mandalı kullanmadan geçmiyor.Bu bir arızamıdır yoksa normalmidir geçmesi?
Bazı arçlarda mandalsız hiç birine geçmiyor.

benim aracım passat ve bende de aynı böyle.. yani R ve P ye mandalsız ve hatta frensiz geçmez-çıkmaz.. diğerlerine geçer-çıkar.

evet sistem öyle çalışır. P mandallı, R mandallı ama diğerleri mandalsız olur. çünki N D 3 2 1 yanlış geçişde sorun yaratmazlar. ama diğerlerinde şanzıman zarar görür.

evet sistem öyle çalışır. P mandallı, R mandallı ama diğerleri mandalsız olur. çünki N D 3 2 1 yanlış geçişde sorun yaratmazlar. ama diğerlerinde şanzıman zarar görür.
ben daima çekiyom mandalı dur bi yarın deneyim 2 sene olcak alalı ekimde:D:D:kop:

Benim araç corsa c easytronic. en son 2004'te düz vites alfa 147 kullanmıştım. o günden beri easy kullanıyorum. 23 mayıs'ta uygun olur diye arkadaşın albea mutijeti ile izmire gittik. uzun süre o kullandı. sonra yoruldu ben aldım. uzun yolda elbette vites sorun olmuyor. sonra şehre girdik. sadece şöyle söyleyeyim. istanbul'a döndüğümde corsa'mı daha bir sevdim. temizledim iyice. ona sevgiyle baktım. allah bana o düz vitesi birdaha göstermesin :P

"otomatik çok yakar" geyiğini çürütecek bir yakıt bulduım haftasonu. 3 kişi otomatik 1.6 GL BRC Aygaz ile 56 lt gaz ile 690-700 km yol yaptım. ort 110 km/h klima kapalı. S moduna pek fazla dokunmadım. filtreler yeni değişti. O kadar rahatlık konfor yaşayacaksın ve bedelsiz olacak mümkün mü ? bırakalım o kadar yaksın. bizim bir arkadaş derdi hep "onun yaktığı helal" diye. bende katışıyorum. Otomatiğin yaktığı helal. selamlar.

"otomatik çok yakar" geyiğini çürütecek bir yakıt bulduım haftasonu. 3 kişi otomatik 1.6 GL BRC Aygaz ile 56 lt gaz ile 690-700 km yol yaptım. ort 110 km/h klima kapalı. S moduna pek fazla dokunmadım. filtreler yeni değişti. O kadar rahatlık konfor yaşayacaksın ve bedelsiz olacak mümkün mü ? bırakalım o kadar yaksın. bizim bir arkadaş derdi hep "onun yaktığı helal" diye. bende katışıyorum. Otomatiğin yaktığı helal. selamlar.

kesinlikle katılıyorum. otomatiğin yaktığı helal. istanbul-izmire 1,3 multijete 170 vereceğime corsa 1,2 easy ile 250 verseydim keşke :)

:D
aynen abi bende hafta sonu 30 liralık gazla 400 km yaptım 6 kişi vardı arabada...:D

Geri