Polat abi hiç haberim yok kaportaya verdiğini söylemedin
Arabayı toparladıktan sonra bana satsana abi
Kerem abi sende tokatlıymışsın neresindensin ??
bu sefer niyetim var ama bana belli olmuyo biliyosun. hele bi çıksın konuşuruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polat abi hiç haberim yok kaportaya verdiğini söylemedin
Arabayı toparladıktan sonra bana satsana abi
Kerem abi sende tokatlıymışsın neresindensin ??
vectra dışında o fiyatlarda yoktur sanırım lagunalar var şanzımanları nasıldır polat abi bilir sanırım
İşte aklımda araç yok otomatik hiç kullanmadım hangi araçlar otomatikte sağlamdır, dayanıklıdır ayrıca gazı köklediğimde iyi gitmesi lazım fiyatı da malum 10-13 civic, corolla, gibi araçlar var galiba bu fiyatlara ama ??
Tamam abi tanusla takaslarız
omegaya 50 milyar desek ayıp olmaz dimi takasda
izmitdeki omegalı bir arkadaşla tanışdık. birbirimizi görüyoduk yolda ama tanışmak nasip olmadıydı. şanzıman almak için aradı, buluştuk tanışdık. aracını denedim.
arabada basınca gitmiyormuş gibi bir durum vardı. yani normalden daha tepkisiz motor. normalden düşük hız. yüksek devirlerde ve sollamalarda boşa çıkmış gibi yığılmalar. bazen vuruntulu geçişler. bazende viteslerin kaybolmaları.
Allah var yaptırılması gerek gibi düşündüm yinede yağ değiştirerek başlamayı önerdim. sorduğu 3 şanzımancıda 1500-2500 arası fiyat vermiş.
gidip kendimede yağ aldığım yerden 3 litre yağ aldık dexton II, sonrada şanzıman filtresi 40tl (ben 50ye almıştım).
ve tüm dertleri kayboldu. hemen peşine 8 litreyi tamamlamak için sırayla değişimleri yaptı.
sorun yağın ömrünün fazlasıyla geçmesi ve filtrenin tıkanmasıydı. yağı yetiştiremiyordu. birde sanırım pis yağ bir yerlerde tıkanıklık yapmıştı veya daralmalara sebep olmuştu. yağı değiştirmek tıkanıklığı açtı.
size örnek olması için yazdım bunları. kazasız belasız sürüşler
ha aklıma gelmişken. amerikada otomatik şanzıman deterjanı vardır. eskiden çok zengin amerikancılar getirtirlerdi. yağı değiştirmeden önce içine katılır bir süre binilir her vitesde (tabi zorlamadan) bir süre tutulur sonrada eski yağ ile dışarı atılırdı. bazende yeni yağ ile bazı katkılar konulurdu. zamanı geçmiş yağ konusunda çoğu parçayı bu şekilde kurtarılabilir. aklınızda olsun.
ha katkı derken her önünüze gelen yok bordu yok şuydu katkılar değil. amerikadan gelen büyük bir markaydı. 2 kelimeli adı vardı. 1.kelime luke olabilir. olmayadabilir skywalker dan kalmıştır aklımda.
ama bu bölüm çok iyiymiş2 kelimeli adı vardı. 1.kelime luke olabilir. olmayadabilir skywalker dan kalmıştır aklımda.