Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Astra F otomatik vitesin P-R-N-D-1-2-3 kısmındaki lambalar yanmıyor, nasıl değiştiriyoruz bilen var mı?

P-R-N-D-1-2-3 yazan kapağı çıkartın altında 2 tane dipsiz ampül var onları değiştirince yanacaktır...

Bende de aynı sıkıntı vardı ama bir tane değiştirdim. Ufacık bir şey...mercimek tanesi kadar...

yardım bekliyorum

99 astra g otomatik vites aracım stop etti tekrar çalıştırdığımda D-3-2-1 konumlarında stop ediyor. R de sıkıntı yok .aklıma akü ucunu çıkarmak geldi 10 dakika bekledim tekrar denediğimde çalıştı ve hiç bir sıkıntı yok.Bu olay bir arızanın başlangıcı olabilirmi Ustalardan yardım istiyorum.Veya başına gelen varsa paylaşırsa sevinirim.

99 astra g otomatik vites aracım stop etti tekrar çalıştırdığımda D-3-2-1 konumlarında stop ediyor. R de sıkıntı yok .aklıma akü ucunu çıkarmak geldi 10 dakika bekledim tekrar denediğimde çalıştı ve hiç bir sıkıntı yok.Bu olay bir arızanın başlangıcı olabilirmi Ustalardan yardım istiyorum.Veya başına gelen varsa paylaşırsa sevinirim.

İlk defa böyle bir şey duydum ama güzel bir tecrübe olmuş bence başımıza böyle bir durum gelmesi durumunda kesin kez yardımcı olacaktır.

Merhaba Arkadaşlar,
Otomatik vites 2007 model Opel Corsa D sahibiyim. Aracım için metal pedal seti alamk istiyorum. Fakat hep manuel araçlar için setler var. Hiç otomatik vitesli araçlar metal pedal seti alabileceğim bir yer var mı?

benimm aracım 50,000 km de ve easytronic maşaallah diyelim daha bir sorunu çıkmadı istanbul gibi büyük bir metropolde inanın çok büyük rahatlık bundan sonrada alacağım araç kesinlikle otomatik olur

arkdasım aracın benzınmı dızel mı benzınlıyse yakıt degerlerını bızımle paylasırmsın bende 2008 1,6 benzınlısı var cok yaktıgını dusunuyorumö

1 Hafta önce 97 Model Corsa 1.4 Swing aldım.

İstanbul gibi bir yerde nimet yemin ediyorum otomatik..

Geri