yınede 60-70 bın de baskı degıstıgımı dusunyorum sureklı sehır ıcınde kullanıyorum benım araba 175 oldu 3 uncuye yklasacaktı sanzımana harcadıgımı ona sayarım keyfıde yanıma kalır tabı 2000 tl verebılısem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yınede 60-70 bın de baskı degıstıgımı dusunyorum sureklı sehır ıcınde kullanıyorum benım araba 175 oldu 3 uncuye yklasacaktı sanzımana harcadıgımı ona sayarım keyfıde yanıma kalır tabı 2000 tl verebılısem
abı ben bu arabadan once 2 tan manuel kullandım bırı renault 19 ıgerı vectra b ıdı ıs cıkısı ev 4 km dur kalk fazla yapmamak ıcın bı 15 dk bekleyıp oyle gıdıyordum eve yoksa 1-2 bos belkıde 20 - 2 defa yapıyordum sımdı ıse sadece gaz fren yapıyorum
yaşasın otomatik vites !!!
arkadaşlar bende 2012 model opel astra dizel otomatik şanzıman araba var. Vitese geçmeme arızası veriyor.18000 de sorun 1 hafta öncede olmuştu düzeldi bugün tekrarladı sonra yine düzeldi sorun nedir sizce
arkadaşlar bende 2012 model opel astra dizel otomatik şanzıman araba var. Vitese geçmeme arızası veriyor.18000 de sorun 1 hafta öncede olmuştu düzeldi bugün tekrarladı sonra yine düzeldi sorun nedir sizce