Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım değerini bilecek birine gider. Yoksa bu arabaya gerçekten çok yazık olur inci gibi.

abicim ben senin imza resmine bakınca deliriyorum yahu o nasıl bir güzelliktir öyle..
direksiyon beni cagırıyor sanki,arac beni sür diyor yahu..
insanın heryerine dokunması geliyor..

Evet bunu ilk söyleyen sen değilsin. Siz yine iyisiniz deliriyorsunuz, benim rüyalarıma giriyor :)

burak bence konulacak resim vites kolundan çok pedallardır. ama siz bilirsiniz.
bu arada bu omegada otomatik perde var yav.

hooop başkan nerdesin yaa. sesin çıkmıyor.

ve grubumuz kurulmuştur arkadaşlar. bakalım kaç otomatikçi var. verdiğin resmide koydum.

http://www.opelim.net/forums/group.php?groupid=27

başkaaan... başkan arabayı sattı bizi tanımaz oldu.
polat abi olurmu ya foruma giremedim pek son msja bakmıştım sadece okuldan..görmedim gerisini yeni bakıyorum kusura bakma hangi resmi koyuyoruz nokia telefon olan mı ben bir de pedal bulayım ikisini koyayım..abi vallah kalbim burda içim gidio ama manuelci deme bana üzülüyorum..

yani ben bile baskandan daha cok giriyorum baslıga:D
baskanım seni affına sıgınarak kınıyorum:D
kına canım kına hakettim ama okuldaydımm...:o

polat abi olurmu ya foruma giremedim pek son msja bakmıştım sadece okuldan..görmedim gerisini yeni bakıyorum kusura bakma hangi resmi koyuyoruz nokia telefon olan mı ben bir de pedal bulayım ikisini koyayım..abi vallah kalbim burda içim gidio ama manuelci deme bana üzülüyorum..

kına canım kına hakettim ama okuldaydımm...:o

hoşgeldin başkan:D
sakın yanlış anlamayın muhabbet güzel,forever -----:D

Son düzenleme:
ohoo baskan bey sizde yerden yere vursaydınız daha iyiydi yani..:D
demek öyle öylemi baskan bey?:D
polat abim gelirse görürsün sen:p:D

ohoo baskan bey sizde yerden yere vursaydınız daha iyiydi yani..:D
demek öyle öylemi baskan bey?:D
polat abim gelirse görürsün sen:p:D
furkan hala bekliyorum..o yazıyı silmeni...:confused::p

Otomatik vitese ön yargıyla bakarak uzak duran biriydim, fakat şu anda profilimdeki aracım otomatik vites. İlk kalkışlarda araç D konumundayken frenden ayağımı çekip gaza bastığımda bir titreme oluyor, bazen stop edebiliyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Fren pedalından ayağımı çektiğimde, devir düşüyor biraz sonra araç yürüdüğü için kendini toparlıyor. Gaz ayarıyla ilgili bir sorun olabilirmi?

Devir düşebilir biraz o normal ama stop etmesi normal değil.

Geri