Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polat abi bu dizeller 100 binden sonra ölüyor diyorlar dogrumudur?
polat abi bu dizeller 100 binden sonra ölüyor diyorlar dogrumudur?
abdülkadir benim arabayı verirdim ama yenge kullanacakmış olmaz. sen kullanırsaydın olurdu. öle tin tin gitmez benim araba.
Şuna bak otomatik de bayanlar yerine erkekler var hep![]()
diesel motorlar benzinlilerden daha dayanıklı ve uzun ömürlü olurlar desem.. Hatta dieseller uzun ömürlü olsun diye yapılırlar desem.. hatta ve hatta mevcut motor teknolojisinin uzun ömür ve uzun vadeli performans sağlaması için diesellerin baz alındığını, yapılan yatırımın büyük kısmının diesellere yapıldığını, ve bu konuda büyük başarı sağlandığını söylesem..
tabi tüm bu yatırım , geliştirmeler ve araştırmalar otomobiller için değil kamyon-otobüs-kamyonet-minibüsler için yapıldı. yan ürün olarakda daha özenilerek imal edilen otomobil motorları ortaya çıktı. Hatta hepimizin bildiği tsi teknolojiside diesellerde uygulanan tekniğin benzinli motorlarda uygulanmış haldir. Dieseller yapıları gereği benzinlilerden çok daha dirayetli motorlardır. mesela şehirlerarası kullanılan turbo diesel bir otobüs 1milyon km'yi sorunsuz tamamlar. Ve sadece rutin bakımla bunun en az 20katını rahat rahat yapar.
Memleketteki pek çok kamyon-minibüs-kamyonetler içinde durum aynı.