Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ohoo başkan saydığımız polat abi.. bana nerdesin diyo kendi yokk :D:D

Otomatik vitese ön yargıyla bakarak uzak duran biriydim, fakat şu anda profilimdeki aracım otomatik vites. İlk kalkışlarda araç D konumundayken frenden ayağımı çekip gaza bastığımda bir titreme oluyor, bazen stop edebiliyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Fren pedalından ayağımı çektiğimde, devir düşüyor biraz sonra araç yürüdüğü için kendini toparlıyor. Gaz ayarıyla ilgili bir sorun olabilirmi?

boğaz temizliği yada buji yada kablo yada bobin ama bence boğaz temizliği ile kurtarırsın.
stop ederken arıza lambası yakıyorsa ve hata kodunda enjektör diyorsa enjektörleri temizletmen lazım.
araç lpgli ise boğaz temizliğinden sonra düzelmezse lpg ayarı ama İYİ BİR USTADA.

ohoo başkan saydığımız polat abi.. bana nerdesin diyo kendi yokk :D:D

doğum günümüde kutlatmıcanız ya, alt tarafı yarım gün yoktum. dün yaş 32 idi şimdi 33 yazıyo vaybe yaşlandık iyice.

furkan, başkan ne derse o, yazıyı sil diyorsa uymak zorundasın.
başkan, furkan yabancımız diil, manuelde yazsa biz biliyoruz hangisi forever. bu arada şakadan takıldım, grubu sana açtıracaktım ama cevap gelmedi ben açtım.

bu arada bu konudaki muhabbeti hiç bir konuda bulamıyorum arkadaşlar, lütfen bırakmayın.

Son düzenleme:
arabamı sattım otomatik arıyorum bildiğiniz biseler varmı 14000 tl gibi

başkanım düzelttim tamamdır,saygılar:D

bu arada polat abicim sevdiklerinle saglıklı, mutlu ve huzur dolu yıllar gecirmen dileği ile..

hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar, opellerinizle kazasız belasız inş.

arabamı sattım otomatik arıyorum bildiğiniz biseler varmı 14000 tl gibi

abdülkadir benim arabayı verirdim ama yenge kullanacakmış olmaz. sen kullanırsaydın olurdu. öle tin tin gitmez benim araba.

Geri