Otomobiller erkeklerin ikinci eşleri midir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Otomobiller erkeklerin ikinci eşleri midir?

• Evet

Oy: 81 53.6%
  • Hayır

Oy: 22 14.6%
  • Otomibller erkeklerin gerçek eşleridir

Oy: 48 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    151
greçek eşidir diyorum. daha yaş ufak ondan böle diyorda olabilirim evleninceye kadar araba hevesi geçer herhalde :D ama şimdiye kadar hiç bir kız arkadaşım arabamdan önemli olmamıştır :D piskopat mıyım neyim :S
Merak etme bu konuda yalnız diilsin benden psikopatını tanımam bilgisayarımda arka plan modlu gsi duvarda 306 gti yatağımın baş ucunda cıvıc vti sonra cepte gsi+ses kayıtlarında aracımın rolantide redlineda çıkardığı sesler ve her daim aklımın bi köşesini meşgul eden sarışın sedanım:) bilmem anlatabildimmmi KİM DAHA PSİKOPAT:D

Beni ilgilendiren bişey yok Cihan...! :)

Biliyosun ben trene binmem...!..Kartallar yüksek uçar...Yanlız sen dikkat et yine de abi sözü dinle....:)
tamam pür dikkatim bundan sonra :)

Merak etme bu konuda yalnız diilsin benden psikopatını tanımam bilgisayarımda arka plan modlu gsi duvarda 306 gti yatağımın baş ucunda cıvıc vti sonra cepte gsi+ses kayıtlarında aracımın rolantide redlineda çıkardığı sesler ve her daim aklımın bi köşesini meşgul eden sarışın sedanım:) bilmem anlatabildimmmi KİM DAHA PSİKOPAT:D

Arabanızı elbette seveceksiniz..Zaten otomobil sevgisi olmayan insanın bu sitede işi yok...Ama siz gelin yinede illa psikopat olacam diyosanız,
Eşinizin yoluna olun...Onu psikopat gibi sevin...Yada unutun psikopatı..İnsan gibi, adam gibi sevin...Aşktan güzel duygu mu var şu yalan dünyada..Bir aşk var bir de ölüm...Gerisi yalan...! :good:

yok kardeş ben senin kadar deilim :) bende araba fotosu bile yoktur pcde kendi sürdüğüm arabalardan başka :D ben oynamasını seviyorum arabayla :D biri bana arabamı yıka dese hayatta yıkamam küçükkende bizde aynı vectra vardı babam yıka derdi hayatta yıkamazdım arabayı ne zaman bana verdiler senin olsun dediler 3günde bir yıkıyordum :D ilk araba olunca birde insanın arabayla arasında duygusal bağ oluyor walla satmayı hiç düşünmüyorum arabamı yenisini alırım ama bu da durur zaten para da etmiyor :kop:

Arabanızı elbette seveceksiniz..Zaten otomobil sevgisi olmayan insanın bu sitede işi yok...Ama siz gelin yinede illa psikopat olacam diyosanız,
Eşinizin yoluna olun...Onu psikopat gibi sevin...Yada unutun psikopatı..İnsan gibi, adam gibi sevin...Aşktan güzel duygu mu var şu yalan dünyada..Bir aşk var bir de ölüm...Gerisi yalan...! :good:
Aşk die bişey yok bundan sonra ne kalbimle ne aklımla sevecem...:( :( BUNLARIN HEPSİ YALAN BANA BU SAATTEN SONRA:( :(

ya zaten mehmet abi ben ilk sayfaya yazdım istersen orayı bi okursan sevinirim tabi beni anlayan birisi çıkarsa zaten ben onu bir ömür boyu bırakmam:D

Geri