Otomobiller erkeklerin ikinci eşleri midir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Otomobiller erkeklerin ikinci eşleri midir?

• Evet

Oy: 81 53.6%
  • Hayır

Oy: 22 14.6%
  • Otomibller erkeklerin gerçek eşleridir

Oy: 48 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    151
Bahadır bence bu kadar kesin konuşma benim hayatım araba ama yinede ikinciyi tercih ettim nolur nolmaz sonuçta bizde insanız:) ne kadarda hayatım arabalarla geçsede hayatımlada oynamak istemiyorum ama daima ikinci bi eşimde arabam olacaktır benle beraber olan birisi bunu kabullenmesi lazım:D
buda yazdığım ilk yorumum Mehmet abi:good:

Aşk die bişey yok bundan sonra ne kalbimle ne aklımla sevecem...:( :( BUNLARIN HEPSİ YALAN BANA BU SAATTEN SONRA:( :(

Sen yarın aşık oldum diye bir başlık açarsan sana bu sözlerini ilk ben hatırlatacağım...:)

ya zaten mehmet abi ben ilk sayfaya yazdım istersen orayı bi okursan sevinirim tabi beni anlayan birisi çıkarsa zaten ben onu bir ömür boyu bırakmam:D

Ben genel konuştum Burak...Yanlızca senden alıntı yaptım...Bu benim düşüncem...Herkesin düşüncesine saygım var...Allah herkesin gönlüne göre versin...:good:

Ben genel konuştum Burak...Yanlızca senden alıntı yaptım...Bu benim düşüncem...Herkesin düşüncesine saygım var...Allah herkesin gönlüne göre versin...:good:
tamam Mehmet abi mevzuu anlaşıldı dediğin gibi Dul kalmakta istemem:D
AMİİİİİİİİİNNNNN.......

Dün akşam izlediğim filmden. :)

- Neden silahlar kadınlardan daha iyidir biliyor musunuz?
- ................
- Çünkü silahınınıza susturucu takabilirsiniz...

şimd,i konuyu açarken ARKADAŞI mıdır şıkkınıda eklemen gerekirdi
sebebi açık kimi arabasını oğlum diye kimi kızım diye sever mesela oğlum diye sevenler e gerçek eşimidir ? uymuyor :)
ewet biz aracımıza bayaa bağlı milletizdir gerektiğinde dişçiye bile gitmez sabaha kadar ağrı çekeriz fakat ertesi gün onu temizletip yıkatmayı ihmal etmeyiz
yani bi çok insan kendisinden daha çok arabasına para harcar :)
OTOMOBİLİM BENİM GERÇEK ARKADAŞIM DIR.
düşünsenize 365 günde kaçkere doktora gidiyorsunuz ? yada 365 günde kaç kere servise :):):)
servis fazladır :)

Dün akşam izlediğim filmden. :)

- Neden silahlar kadınlardan daha iyidir biliyor musunuz?
- ................
- Çünkü silahınınıza susturucu takabilirsiniz...
:kop: :kop: :kop:
arabamıza da egsoz takıp eşimizle yarıştırabiliriz :D:D

ama araba 1. eşim, hanım kendini arabanın kuması olarak görüyor, kuma gelince 1. nin pabucu dama atıldı diyor :D:D:D

Demekki dırdırdan kurtulmak için bahanemiz;
-İşim var
-Ne işin var
-hiç aracı servise götürcem bakımı geldi :)
Bu bahaneyle dırdırdan kurtulmuş oluyosun heralde ama geldiğinde belki daha çok dırdırla karşılaşabilirsiniz tabi oda ayrı konu:D
-bu arabanında her zaman bakımımı var :confused:
- biniyosan tabi bakacaksın
-başlarım arabanada
....
die çirkinleşen bi dırdırda olma ihtimali yüksek:D

""Ankete yanıt verecektim ama baktım hepsi seçeneği yok:confused: ...
Evet bi seçenek daha ekliyorum d- Hepsi:alkis:
Çünkü evliliğin ilk ayları yada haftaları (duruma göre değişioo), hayır değildir;)
sonraki aylar yada haftalar ,ikinci eşidir:p
ve artık yıl sonra yada yıllar sonra kesinlikle, birinci eşidir:hıh: ""

:) :)

Son düzenleme:
Geri