Otomobiller erkeklerin ikinci eşleri midir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Otomobiller erkeklerin ikinci eşleri midir?

• Evet

Oy: 81 53.6%
  • Hayır

Oy: 22 14.6%
  • Otomibller erkeklerin gerçek eşleridir

Oy: 48 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    151
Yalnız arabaya erkek isimleri, erkeksi lakaplar takmayın o zaman :) üye otomobillerinde "bu da benim karaoğlanım" dediğini unutup burada arabası için ikinci eşim diyen var mıdır acaba :D

Yalnız arabaya erkek isimleri, erkeksi lakaplar takmayın o zaman :) üye otomobillerinde "bu da benim karaoğlanım" dediğini unutup burada arabası için ikinci eşim diyen var mıdır acaba :D
:kop: :kop: :kop:

Guzel bir araba, guzel bir hatundan daha avantajlidir cunku :
-Guzel araba ile guzel bir hatuna sahip olma sansin, guzel bir hatunla guzel bir arabaya sahip olma sansindan daha fazladir.
-Guzel bir arabayla dolasirken herkesin sana imrenerek bakmasi hosuna gider, guzel bir hatunla dolasirken herkesin sana bakmasi seni kil eder,
-guzel bir hatunu yarim saatlik tatli dille elde edebilirsin ama guzel bir arabaya iki saat dil doksen bedavaya getiremezsin,
-guzel bir arabaya yapacagin masraf, guzel bir hatuna yapacagindan cok daha azdir,
-Araban guzel olsa bile aklina estigi anda yenisiyle degistirebilirsin, hatunu kolaysa degistir,
Guzel arabaya gelirinin bir bolumunu harcarsin, guzel khatuna tamamini,
daha devam ediiiimmmi????

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi ne kadar sanslı hissettim.:) :D
Ben hayat arkadaşımı hiç bir şeyle mukayese bile edemem.
Opelimi cok seviyorum ama o benim için sadece bir eşya.
İnanın hayatımdaki en değerli şeyler sıralamasına bile girmez.

Benimki isin makarasi.... Tabiki insanin hayat arkadasiyla bir metal parcasi ayni kefeye bile konulmaz ....

Eşi olmayanlar'ın birinci eşidir desek sabah akşam her an onunlasın her yere onunla gidiyosun onun içinde müzik dinleyip onuda kendi ruh haline büründüyorsun :)

Geri