otopark mafyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arsivci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arsivci' Alıntı:
bu arada komik bişey oldu.. bir arkadaşım tanıdığı durumumu bir mafya babasına iletmiş.. adam da; versin 2 binlik.. alalım façasını falan demiş.. kortum açıkçası...100 ytl den kaçıyom be

bu işlere hiç bulaşma zaten. o dediğin adamlara parayı veririsin, belki dediklerini de yaparlar ama sonra bakarlar senden para cıkıyor,senle ugrasmaya başlarlar.ugraşır durursun , hiç bulaşma onlara,gerek yok.

pzeronero' Alıntı:
bu işlere hiç bulaşma zaten. o dediğin adamlara parayı veririsin, belki dediklerini de yaparlar ama sonra bakarlar senden para cıkıyor,senle ugrasmaya başlarlar.ugraşır durursun , hiç bulaşma onlara,gerek yok.

kesinlikle..
niyetimde yok zaten..
zaten imzamda var ya "kötü bir iş yaparak iyi bir şey ortaya çıkarılmaz"

adamlara desen arabayi satiyorum,kriz mriz ama alinca söz yine buraya birakicam yerlermi acaba?

ya gicik isler bunlar...

alpasch' Alıntı:
adamlara desen arabayi satiyorum,kriz mriz ama alinca söz yine buraya birakicam yerlermi acaba?

ya gicik isler bunlar...

sanmam.. çünki karşılıklıyız.. ve ben arabayı satmayacam.. zaten mevzu evin önüne bırakma isteğimden çıktı.. adamlar çıkmaya bişey demiyor, diyemez zati..

arsivci' Alıntı:
sanmam.. çünki karşılıklıyız.. ve ben arabayı satmayacam.. zaten mevzu evin önüne bırakma isteğimden çıktı.. adamlar çıkmaya bişey demiyor, diyemez zati..
komşu ayağına fln inidirim yapsınlar ozmn 100ytl ye bi kaç aylık otopark ücreti olur
ki seni tehdit ediyorsa önce kendinin ve ailenin sonra aracının güvenliğini alarak gerekli işlemleri yapmak

abi hangi otoparkmış bu yaw bende gop dayım

Umarım kaskon vardır zor bir durum bencede savcılık ilk tercih olmalı.

abi tek başına hareket etme bence sadece sen mi şikayetçisin bu durumdan başka sokağına araba parkeden yokmu onlarla birlik ol birbirinize şahitlik edersiniz en azından ileride bişey olursa (Allah korusun tabi) kanuni yollardan halledebilirsin ancak bu işi diğer türlü başın çok ağırır benimde başıma benzer olay çok geldi de tabiki senin gibi köklü bi olay değildi rahatlıkla kurtulabildim

iki ucu farklı değnek ben olsam adamlarla kanki olurdum:)başka şansın yok onlara kıyaklar yap paranın üstünü isteme hemşeri ayağı çek.hem canın hem çoluğun çocuğund hemde araban güvende olur başka yolu yok yada oturduğun semti değiştir.

şahsen ben de arabamı ankara kızılayda bikaç yer hariç hiçbiryere bırakmıyorum.bunlardan biri beğendik(çok kazık ama temiz bi yer bide araçta oluşacak hasarlardan sorumlu değiliz ibaresi var fişlerinde)
diğeride babamın müdürü olduğu sıhhiye çokkatlı otopark.babam görevli die demiyorum ama işin içindeyim hergün görüyorum hasarlı giren ve camı açık araçların tutanakları saniyesinde tutulup imzalatılır.fiyatıda uygun biyer ayrıca geliri oraya buraya değil ted kollejine gidiyor ted bu parayı asla kullanmayıp çok fakir ama başarılı öğrencilere tam öğretim bursu veriliyor.ankaralaı arkadşlara kızılayda bu iki otoparkı öneririm.diğerlerine güvenemiyorum.bide çokkatlı otoparka acemiyseniz girmeyin kenarlara sürtüyosunuz arabayı ben eski aracımı acemiyken sürtmüştüm hemen hergün sürten çok oluyo:)

Geri