otopark mafyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arsivci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gokalp' Alıntı:
komşu ayağına fln inidirim yapsınlar ozmn 100ytl ye bi kaç aylık otopark ücreti olur
ki seni tehdit ediyorsa önce kendinin ve ailenin sonra aracının güvenliğini alarak gerekli işlemleri yapmak

bunların gözünü para o kadar bürümüşki, 25 yıllık arkadaşlarını sokak artasında falçata ile doğradılar, kız meselesini ülkücü mesele haline getirip kahve bastılar. komşuluk bunların umurundamı. Toprak doyursun gözlerini.

06bb2655' Alıntı:
iki ucu farklı değnek ben olsam adamlarla kanki olurdum:)başka şansın yok onlara kıyaklar yap paranın üstünü isteme hemşeri ayağı çek.hem canın hem çoluğun çocuğund hemde araban güvende olur başka yolu yok yada oturduğun semti değiştir.

şahsen ben de arabamı ankara kızılayda bikaç yer hariç hiçbiryere bırakmıyorum.bunlardan biri beğendik(çok kazık ama temiz bi yer bide araçta oluşacak hasarlardan sorumlu değiliz ibaresi var fişlerinde)
diğeride babamın müdürü olduğu sıhhiye çokkatlı otopark.babam görevli die demiyorum ama işin içindeyim hergün görüyorum hasarlı giren ve camı açık araçların tutanakları saniyesinde tutulup imzalatılır.fiyatıda uygun biyer ayrıca geliri oraya buraya değil ted kollejine gidiyor ted bu parayı asla kullanmayıp çok fakir ama başarılı öğrencilere tam öğretim bursu veriliyor.ankaralaı arkadşlara kızılayda bu iki otoparkı öneririm.diğerlerine güvenemiyorum.bide çokkatlı otoparka acemiyseniz girmeyin kenarlara sürtüyosunuz arabayı ben eski aracımı acemiyken sürtmüştüm hemen hergün sürten çok oluyo:)

ah dostum ah.. bende en çok semti değiştirmeyi istiyorum.
ama ev mevzusu, ucuza oturuyorum hemde çok ucuza..

abicim ankarada kaldım 2 sene ankara gibi memleket mi var..
herşey düzen içinde..
tadınıçıkarın.. uyuşturucunun karpuzcu terazisinde gün ortasında tartılıp dağıtıldığı bir memlekette yaşıyoruz.

Allah kurtarsın

aga78' Alıntı:
o kişiler milliyetcilikten uzak kişiler kavram önce cevren der ama bunlar cevresine düşman neyse

ben derimki savcılık onrala celp yollarsa ki yollar tehdit var işin sakat olur polis dersen uzak dur derim bi işe yaramaz her ne kadar burasu dagbaşımı desekte bizim için şehir onlar için dagdır bu oto park olayı tamamen denetimsiz bırakılmış ve büyük rant olan bir iş gop benim sevmedigim bi semt ama ben olsam arabamı park ederken inerken binerken namlu ucu gösteririm iyi tanımıyorsa seni farklı düşüne bilir
tabi daglı daglı olmak ama. orası benim burası benim desinler akşam sabah yer tutsunlar olacak şey degil
bişiy yapamazlar derim ben ama arabanda kasko olsun düşman her yerde yıllık 1200 ytl park verecegine 1000 ytl kasko yap o kişilerle
laf çümbüşü yapar sen yapma hatun işi o çünkü bırak arabanı çık evine tantandan sonra bunların sesi azaldı artık bedavan başlarını belaya sokamazlar büyük bi para degil eger gercekten sokak için belediyeye bi ödeme yapıyorsa adam haklıdır ama yinede araştır
bu durumda kanun yetersiz bence kavgayı izler müdahele etmez sonuca bakar yara alan hastaneye kalan karakola gider
gün içersinden alıştırmaya başla bu park işini gündüz bırak bir iki gün sonra gece bırak abonelikten çık ama arada bırak orayada arabanı

allah yardımcın olsun

-belediyeye bir ödeme yapma ihtilamali, belediyeninde bunun için para alma imkanı yok.
- zaten iki gündür oluşan fikir o yönde, burası evimin önü arabamı buraya bırakabilirim. Eğer zarar verirsenizde gereken yapılır, benim bir arabama zarar verirsiniz bakarsınız birileri gelir sorumlu olduğunuz tüm arabalara zarar verir gibisinden bişeyler gevelemek lazım.

- kaskosuz istanbulda iki sokak öteye gitmemek lazım
her an kaza riski var ondan dolayı kasko var.. zaten bana koyanda o 600 kaskoya ver, 1200 otoparka, saçmalık..

Beş ay öncesine kadar bende ota parka bırakıyordum.Gün geldi .1 Anahtarı bırakacaksın 2 kendilerinin hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmediklerine dair bir belge imzalayacksın. adamlar kendilerini her şeyin üzerinde görüyorlar.
Benim garibime giden bu şartları kabul edim hala orada arabalarını bırakanlar var. Bizdemi noksanlık var onlardamı? anlayamadım.:confused: :confused:

Yazılanlar film gibi valla. Ben Düzce'deyim. Olmaz böle şeyler burda. Camın, farın açık kalsa komşu uyarır, kışın kar yağarken camdan bakıyorum adamın biri benim silecekleri kaldırıyo. Dediğiniz gibi anadoluda işler biraz daha farklı. Öncelikle arkadaşa sabır diliyorum, işi çok zor. Ama bencede abi direk savcılığa git.

Tüm Yorumcu Arkadaşlara Toptan Cevaptir.

...
İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

artık sıkıldım, düşün allah düşün.. ama sağolun sizlerde ufkumda değişik pencereler açtınız...moral bozukluğundan iki gündür oğlumu adam gibi sevemedim..

ne olursa olsun

onlar hırtsa ben onlardan hırtım.. benim bir arabam var onların sorumlu olduğu 40 araba var
..
saat 3 ten sonra uyuyorlar
..
kimbilir hangisinin üstün 5. kattan ne düşer..:D (olan masumların arabasına olur)
---
tabi savcılık durumda yapılacaklar arasında..
--

Tek yardımcımız rabbimiz..
Allahtan korkmayan herşeyden korkar..
Allah'a güvenene dünya gelse boştur..
---

Herkese teşekkürler..

valla arkadaşlar ben hiçbir zaman aracımın anahtarını otoparkcıya vermem prensibimdir geçen taksimde bi otoparka gittim güzel bi yerede benziyordu güvenlikli filan içerdeki arabalarda kaliteydi görevli anahtar kalacak beyefendi dedi bende kardeş ben anahtarı bırakmam ister al parka ister alma dedim aldım çıkıştada adam abi 4 yıldır burdayım ilk kez senden anahtar almadım dedi. Ben anahtarımı kimseye vermem vermenizide tavsiye etmem

yusuf' Alıntı:
valla arkadaşlar ben hiçbir zaman aracımın anahtarını otoparkcıya vermem prensibimdir geçen taksimde bi otoparka gittim güzel bi yerede benziyordu güvenlikli filan içerdeki arabalarda kaliteydi görevli anahtar kalacak beyefendi dedi bende kardeş ben anahtarı bırakmam ister al parka ister alma dedim aldım çıkıştada adam abi 4 yıldır burdayım ilk kez senden anahtar almadım dedi. Ben anahtarımı kimseye vermem vermenizide tavsiye etmem

kesinlikle anahtar verilmemesi lazım zaten biliyorsunuz, araba çalınır ise (ve görüyorsunuz bu adamlar arabayı ortadan kaybeder haberimiz yok diyebilecek tiynette insanlardır) sigorta şirketleri iki anahtarı da ibraz etmeden teminatı yerine getirmiyorlar.

ayrıca depolardan yakıt çalınması, arabadan ufak tefek hırsızlıklar, arabanızın bilginiz dışında gezdirilmesi, hususi işlerinde kullanılması vuku'a gelen olaylardır.

arsivci' Alıntı:
-belediyeye bir ödeme yapma ihtilamali, belediyeninde bunun için para alma imkanı yok.
- zaten iki gündür oluşan fikir o yönde, burası evimin önü arabamı buraya bırakabilirim. Eğer zarar verirsenizde gereken yapılır, benim bir arabama zarar verirsiniz bakarsınız birileri gelir sorumlu olduğunuz tüm arabalara zarar verir gibisinden bişeyler gevelemek lazım.

- kaskosuz istanbulda iki sokak öteye gitmemek lazım
her an kaza riski var ondan dolayı kasko var.. zaten bana koyanda o 600 kaskoya ver, 1200 otoparka, saçmalık..

gevelemek olmaz abicim sen bizi tehditmi ediyon derler zaten showa meraklı tipler bu insanlar hır çıkar sen kafanıza göre de fark etmez azdan az çoktan çok gider de çık git ben bırakıyorum buyrun ne yapıyorsanız yapın de mesela

aga78' Alıntı:
azdan az çoktan çok gider de çık git ben bırakıyorum buyrun ne yapıyorsanız yapın de mesela

Sevdim bu ifadeyi.. kullanacağım..

Geri