otopark mafyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arsivci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şerefsiz kelimesine hakaret ediyosun başka küfürler var onlara sarf edilecek ama işte naparsın ban yemek var:)

Kaskoyu ihmal etme sen yine de ...

Allah ım ya olaya bak...Abi bu nasıl bir devirdir ya...Bunların hepsimi aynı olur bizim hanımın okulda 5.sınıfları okutan bayan öğretmen öğrencilerinden birisinin karnesini normal olarak zayıfla doldurmuş okul açıldı kadın cağızı bıçakladı şerefsiz tövbe tövbee.....

Ağbi bu nedir ya.Ne biçim bi yer olmuş istanbul yaa??Gözünü seveyim memleketimin.Arabam kapımın önünde cillop gibi duruyo.Ağbi sakın adamlara boyun eğme.Böyle yapıldığı için bu itler bu konuma geldi.

babasının yerimiymiş töbe töbe aslında toplıcan elemanları ya ona verecek ya sana ama işte tek deilsin evimizin önüne araba parkedemiceksek nereye koyacaz aslında hep belediyenin suçu bunlar her binanın kendine özgü park yeri olması mecbur ama mutahit belediyeye belli miktar para vererek park yeri yapmaya beilio onun yerine evi geniş tutuyo sonucuda ta buralara kadar gelio dicek söz bulamıyorum.Allah sabır versin

Ankara'da Tunus Caddesi'nin ışıklardan yukarıdaki tarafı geçen sene tamamen otopark mafyasının elindeydi bu sene ne oldu bilmiyorum

o kişiler milliyetcilikten uzak kişiler kavram önce cevren der ama bunlar cevresine düşman neyse

ben derimki savcılık onrala celp yollarsa ki yollar tehdit var işin sakat olur polis dersen uzak dur derim bi işe yaramaz her ne kadar burasu dagbaşımı desekte bizim için şehir onlar için dagdır bu oto park olayı tamamen denetimsiz bırakılmış ve büyük rant olan bir iş gop benim sevmedigim bi semt ama ben olsam arabamı park ederken inerken binerken namlu ucu gösteririm iyi tanımıyorsa seni farklı düşüne bilir
tabi daglı daglı olmak ama. orası benim burası benim desinler akşam sabah yer tutsunlar olacak şey degil
bişiy yapamazlar derim ben ama arabanda kasko olsun düşman her yerde yıllık 1200 ytl park verecegine 1000 ytl kasko yap o kişilerle
laf çümbüşü yapar sen yapma hatun işi o çünkü bırak arabanı çık evine tantandan sonra bunların sesi azaldı artık bedavan başlarını belaya sokamazlar büyük bi para degil eger gercekten sokak için belediyeye bi ödeme yapıyorsa adam haklıdır ama yinede araştır
bu durumda kanun yetersiz bence kavgayı izler müdahele etmez sonuca bakar yara alan hastaneye kalan karakola gider
gün içersinden alıştırmaya başla bu park işini gündüz bırak bir iki gün sonra gece bırak abonelikten çık ama arada bırak orayada arabanı

allah yardımcın olsun

M@honi' Alıntı:
abi tek başına hareket etme bence sadece sen mi şikayetçisin bu durumdan başka sokağına araba parkeden yokmu onlarla birlik ol birbirinize şahitlik edersiniz en azından ileride bişey olursa (Allah korusun tabi) kanuni yollardan halledebilirsin ancak bu işi diğer türlü başın çok ağırır benimde başıma benzer olay çok geldi de tabiki senin gibi köklü bi olay değildi rahatlıkla kurtulabildim

var tabiki.. sadece caz yapıyorlar.. parketme falan.. bir tanesinin aküsünü çalmışlar, artık bilmem bunlar mı yaptı..

zaten niyetim arabayı önümüzdeki hafta çıkarıcam..
o zaman yapacaklarına göre tavır almayı düşünüyorum.
şimdi gereksiz girişimlerde daha kötü sonuçlar verebilir..
..

Geri