Ynt: Otoperde
Çok koyu cam filmlerine ceza yazıyorlar biliyorum, açık filmlere niye ceza yazsınlar ki, bazı araçların orjinal camları o koyulukta zaten, ama hepten koyu olmasına ben de karşıyım, adam çevirme yapıyor, içerisinde polise silah mı doğrultulmuş belli değil, amerikada böyle bir durumla karşılaşınca polis güvenlik için camı bile kırabiliyormuş, öyle duydum, zaten polis gelene kadar şoför evraklarını hazırlayıp camı aşağıya indirip ellerini direksiyona koymak zorunda orda, polise müdahale yetkisi veriyorlar orda, ama polis de çok nazik ve bilgili oralarda, çok yardımcı oluyor, uyarı cezası çok veriyorlar, tabi insanlar da çok duyarlı, uyarı cezası alınca utanıyor bir daha yapmıyor kolay kolay aynı hatayı. Batı kıyılarından bir kasırgadan tahliye fotoğrafı görmüştüm, kilometrelerce uzunlukta bir otoyolda trafik tamame kilitlenmiş ve 3 şeritli yolda insanlar nizami ip gibi dizilmişler, şeritler arasından bile acil durum aracı geçmesi olanaklı. Burda ise malum.
Konu biraz dağıldı galiba, aramızda hiç trafik polisi yok mu? Bu film konusuna açıklık getirecek.