Ynt: Otoperde
benim gördüğüm perde farklıyıdı takıp çıkarılabiliniyordu böyle yapışan birşey değildi
benim gördüğüm perde farklıyıdı takıp çıkarılabiliniyordu böyle yapışan birşey değildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu da takıp çıkarılıyor, askılar (perdeyi tutan parçalar) iki türlü oluyomuş, aracın cam çerçevesinde fitil varsa araya sokuluyor, yoksa o perde tutucu şeyler yapıştırılıyor, (firmanın sitesinde onun da videosu var ama bizim araçlar fitilli olmadığı için koymadım) perde de onlara tutturuluyorNewPa1n link' Alıntı:benim gördüğüm perde farklıyıdı takıp çıkarılabiliniyordu böyle yapışan birşey değildi
bizim astralarada orijinal perde mi var !!!bahadirusta link' Alıntı:bizim astralardada arka camlarda orjinal perde var biliyorsunuzdur herhalde ama serviste sonradan takılabiliyormu öğrenmek lazım ama ben bir astrada görmüştüm çok şık duruyordu kapının iç plastiğine giriyor çıkıncada camın üst tarafına asıyorsunuz..
+1alahan1963 link' Alıntı:Ben sadece insignialarda var diye biliyorum..(Kapı içine girip çıkan perde)