ÖTV indirimli opel fiyat listesi

insanları kandırmaktan başka bir şey değil bu. piyasayı takip etmeyen vatandaş gidecek alacak arabayı indirimli diye.
bundan iki hafta önce ben ikinci el arkadaşım sıfır opel astra aldı. opel astra classic sedan 1,6 spor paketli aracı 28500'e aldı. şimdiki 5000 liralık indirimli fiyatı da 28000 lira ne kadar kömik dimi.

Selam herkese

2009 Opel Astra H Enjoy Elegance paketli 31.900 verdiler (Gelin anlaşırız da dediler :) )
2009 Opel Astra H Enjo 30.900 dediler ....

herkese örnek bir soru sorayım arkadaşlar..
Elinizde 2007 model Opel astra H enjoy model aracınız var bunu satmadan az bucuk peşinat artı kredi çekerek opel astra H enjoy aldınız 3 ay sonra ÖTV yeniden eski halini aldı ve elinizdeki eski 2007 model aracınızı satıp bankaya olan kredi borcunuzun hepsini kapattınız böle olunca hem ötv indiriminden hemde kredi den kar etmiş olsanız nasıl bir düşünce olur ........

Konu hakkında yorumları bekliyorum.

doysa ve yeni arabaya kasgo masrafı olucak. 3 ay sonra ilk arabayı istediğimiz fiyata satamaya biliriz. hem artık zamlandı fiyatlar bir avantaj kalmadı

2.elin canlanacağı garanti değil, ötv indirimi bitince de bi okadar 2.ele fiyat artışı olabilir mi orası da muallakta.. bence 2007 ile yola devam..değmez.. ayrıca 2009 ekim-kasım yeni astra geliyor..

o listedeki fiyatların üzerine bayii akrı da koyuluyor maalesef. Opelin sitesinde 1.6 turbo Insignia 47 küsürken bayiiler de 50 den aşağı fiyat alamadım ben

Geri