özel Plaka Yaptirmak??

essentia corsam olcağıma tofaş olsun ne fark eder..essentia boş araba

neyapalım biz essentia ya biniyoruz ama senin gibi olmayan bebeğimize de don biçmiyoruz:kop:tahsile gelince merak etme bu sitede en az tahsilli insan bile seni 10a katlar tersten okur.o nickle kaç adam vurdun çocuk:kop:counter oynamayı seviyosun ama ölmeyi sen bayılmak sanıyosun galiba fazla silahlı smile kullanma gaz yapar

anlaşılan forumda istenmiyorum..bunada saygı duyarımm..geçici olarak rahatsızlık werdiysem kusura bakmayın...artık yokum forumda:cry: :cry:

ne işin var tamircilerin arasında dimi??itüsözlüğe flan takıl...

neyapalım biz essentia ya biniyoruz ama senin gibi olmayan bebeğimize de don biçmiyoruz:kop:tahsile gelince merak etme bu sitede en az tahsilli insan bile seni 10a katlar tersten okur.o nickle kaç adam vurdun çocuk:kop:counter oynamayı seviyosun ama ölmeyi sen bayılmak sanıyosun galiba fazla silahlı smile kullanma gaz yapar

.............

Son düzenleme:
tamam bnde bunu istiyordum..bnde bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim...:cool:

kralsın seni admin yapalım:alkis: neyi ispatladın?insanları eğitimleriyle yargılma yaptıklarıyla yargıla sana bir abi tavsiyesi.hem çok güzel bir laf var tahsil cehaleti alır eşşeklik baki kalır.çokta güzel bir bölümün var kendini butarz konuşmalarla yıpratma....

yaw noluyo yine yaw alla alla olaylara bakın özel plakayı bende merak ettim şimdi hakkaten bak

hocam ben insan gibi size bir soru sordum..bence herksinde merak ettiği bir soru ve siz olayı bu noktalara getirdiniz..

kralsın seni admin yapalım:alkis: neyi ispatladın?insanları eğitimleriyle yargılma yaptıklarıyla yargıla sana bir abi tavsiyesi.hem çok güzel bir laf var tahsil cehaleti alır eşşeklik baki kalır.çokta güzel bir bölümün var kendini butarz konuşmalarla yıpratma....

Son düzenleme:
Geri