özel Plaka Yaptirmak??

özel plaka yapimini bilemicem ama burda kendinden fosforlu plakalar cikti. cok afilli duruyor. hic Türkiye'de duyan oldu mu? markasi 3M

farki söyle birsey

3m_leuchtkennzeichen0603201.jpg

5171.jpg

arkadaşım biraz ağır ol...arkadşım diyorum çünkü forum kurallarını hiçe sayıp ad ve soyad belirtmemişsin...burada insanlar ortak bir noktada bir araya gelip düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşıyorlar...kimseyi eleştirmek hakkın değil. bu bir...ikincisi kim olursan ol sen böyle konuşamazsın...ister bilgisayar mühendisi ol istersen cumhurbaşkanı...üçüncüsü, muhtemelen bazı sorunların var, egonu tatmin etmek ve kendini insanlara kabul ettirebilmek gibi sorunların var, hayattaki tek başarın da hasbel kader girdiğin okul, bununla insanlara üstünlük sağlamak istiyorsun ama unutma bu forumda senin yaşın kadar tecrübesi olan insanlar var... bu sebeple terbiyeli olman lazım... arabam yok diyorsun plaka soruyorsun..ya yalan söylüyorsun, ya da dalga geçiyorsun...ya da denildiği gibi kendini nickinle özdeşleştiriyorsun...

her ne olursa olsun, saygılı olmak durumundasın. olmayacaksan da ona göre tedbirler alınır.

:cool:
arkadaşım biraz ağır ol...arkadşım diyorum çünkü forum kurallarını hiçe sayıp ad ve soyad belirtmemişsin...burada insanlar ortak bir noktada bir araya gelip düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşıyorlar...kimseyi eleştirmek hakkın değil. bu bir...ikincisi kim olursan ol sen böyle konuşamazsın...ister bilgisayar mühendisi ol istersen cumhurbaşkanı...üçüncüsü, muhtemelen bazı sorunların var, egonu tatmin etmek ve kendini insanlara kabul ettirebilmek gibi sorunların var, hayattaki tek başarın da hasbel kader girdiğin okul, bununla insanlara üstünlük sağlamak istiyorsun ama unutma bu forumda senin yaşın kadar tecrübesi olan insanlar var... bu sebeple terbiyeli olman lazım... arabam yok diyorsun plaka soruyorsun..ya yalan söylüyorsun, ya da dalga geçiyorsun...ya da denildiği gibi kendini nickinle özdeşleştiriyorsun...

her ne olursa olsun, saygılı olmak durumundasın. olmayacaksan da ona göre tedbirler alınır.

...........

Son düzenleme:
arkadasın (@polatalemdar) acilen banlanmasını yönetimden talep ediyorum.

Turizm okumuşu anladıkta amerikada kalmak ne..Bi ayrıcalık yada üstün bir özellikmi?

tahsil durumum:

Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise: FMV Özel Nişantaşı Işık Lisesi (İstanbul'un ve Türkiye'nin en köklü okullarından biridir, bilenler bilir)
Üniversite: İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi
İngiltere University of Exeter LLM in International Business Law (Uluslararası Ticaret Hukuku Yüksek Lisansı)
Bildiğim yabancı diller İngilizce ve Almanca
Üniversite sınavlarında Türkiye genelinde ilk sekiz yüz kişi arasındaydım..

yeterli oldu mu... tatmin etti mi seni...

Geri