Aynen kayis ve eksantirik dislilerini degistirdiginiz,zaman motorunuz gayet stabil duruma gelir. Yanliz,dedigim gibi dislileri serviste degistirirseniz 3500 gibi masrafiniz olur, disarda iyi bi ustaya 1600 1700 arasi bir fiyat tutar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet1.6 benzinli LPG li 2013 59 bindeAraciniz 2013 model 1.6 mi benzilimi
Evet1.6 benzinli LPG li 2013 59Araciniz 2013 model 1.6 mi benzilimi
eger vanus u değiştirirsem sorun devam ederse sorun sensörlerde ve ben vanusları boşa almış olucam oda olabilir dimi1.4 tlerde zincirli oldugu icin sensorler on tarafta ve farkli benzinlide onde ve arkada demekki. Sensorlerde bi skinti yoktur sensorun contasi var resimde gosterdim yag,kacirmamasi icin contasini hirdavatcidan 1 tl ye alip degistirin. Eger disliler ve kayis degistigi halde sensor hatasi verirse sensorleri degistirirsiniz. Kolay kolay ariza yapmaz sensorler
1.4 tlerde zincirli oldugu icin sensorler on tarafta ve farkli benzinlide onde ve arkada demekki. Sensorlerde bi skinti yoktur sensorun contasi var resimde gosterdim yag,kacirmamasi icin contasini hirdavatcidan 1 tl ye alip degistirin. Eger disliler ve kayis degistigi halde sensor hatasi verirse sensorleri degistirirsiniz. Kolay kolay ariza yapmaz sensorler