aynen üstadım mng sürat bunlar biraz sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
temizlenmesi lazım temizlenir spreyle bakılır varmı yokmuKülbütör kapağında üstündeki çekvalf' de kaçak yok baya dikkatli dinledim. Ayrıca, kanisterin' diğer ucu olan yerde manifold içinde turuncu nokta kadar valf ucunu göremedim.
kulbutor diyafram sağlam ise yağ kapağını yada yağ çubuğunu çekince motor çalışması değişir ve stop edecek gibi olur hatta edebilir ve kapaklar açılınca içeri doğru emiş yapması lazım eğer yapmıyor ve tepki vermiyor sa motor kulbutor kapağı arızalıdır2 / 3 Hafta önce yağ soğutucu oringleri değişti. O arada bir dalavere olmuş olabilir mi bilemedim.
ayrıca, çalışır motorda yağ çubuğunu çekince bildiğin kaça sesi gibi ses geliyor yakın bir yerden.
3 ay önce de Külbütör conta değişmişti.
kulbutor diyafram sağlam ise yağ kapağını yada yağ çubuğunu çekince motor çalışması değişir ve stop edecek gibi olur hatta edebilir ve kapaklar açılınca içeri doğru emiş yapması lazım eğer yapmıyor ve tepki vermiyor sa motor kulbutor kapağı arızalıdır