Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kontağı 1. kademeye getirdikten sonra (göstergedeki ışıkların yanmadığı kademe) çıkarıcak pozisyona getirip çıkarmadan yapmak gerekiyo aksi halde olmaz...
merhaba arkadaşlar benim opelim vectra 2001 model 1.6 comfort bizim modellerdede bu tür özellikler varmı acaba bir yerlere gizlenmiş bilen arkadaşlarla varsa cevaplarlarsa çok memnun olurum herkese kolay gelsin saygılar
yaw bu opsiyonları niye böle devlet sırrı gibi yapıyolar?
bulunca sevinsin müşteri diye mi acaba?
onu çek bunu it ikisine birden bas basit bişi yapsalar ya
Abi sana a.... dan z.... ye katılıyorum Bune ya koy bi düme herkez ayarlasın kafasına göre şifreli kasa gibi hazine yada define haritası lazım araç için
şimdi ben forumu kullandığım için biliyorum hiç internetle işi olmayan adam nerden bilecek
valla çok uğraştım ama arkadaşlar bulamadım kontağı 1, devreye aldım yok 2, devrye aldım yok sadece sileceklerin pabuçlarını deyiştirirken işime yarıyacak bişey buldum oda silecekleri istediğimn pozisyonda durdurabilmek bulan varsa anlatsın arkadaşım gıcık oldum yav