22 Mar 2008 #1 P psidia Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Tem 2007 Mesajlar 109 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Gümüş gri 99 vectra b1 cd aracıma opc panjur ve cdx deki gibi jant takmak istiyorum sizce nasıl olur?Tahmini ne kadar tutar?Teşekkürler...
Gümüş gri 99 vectra b1 cd aracıma opc panjur ve cdx deki gibi jant takmak istiyorum sizce nasıl olur?Tahmini ne kadar tutar?Teşekkürler...
22 Mar 2008 #2 KuTLuHaN06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2007 Mesajlar 413 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Takıcagın malzemelerın resımlerı wra sa buray ekle daha rahat yorum yapabılırz aracın resımıyle
22 Mar 2008 #3 KaptaN55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2006 Mesajlar 1,833 Tepkime puanı 0 Puanları 0 psidia' Alıntı: Gümüş gri 99 vectra b1 cd aracıma opc panjur ve cdx deki gibi jant takmak istiyorum sizce nasıl olur?Tahmini ne kadar tutar?Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... panjur uyar... ancak jant işi biraz değişik...yani bijon sayısı ofseti gibi değerler var...onlar uygunsa olabilir
psidia' Alıntı: Gümüş gri 99 vectra b1 cd aracıma opc panjur ve cdx deki gibi jant takmak istiyorum sizce nasıl olur?Tahmini ne kadar tutar?Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... panjur uyar... ancak jant işi biraz değişik...yani bijon sayısı ofseti gibi değerler var...onlar uygunsa olabilir
22 Mar 2008 #4 dewilking08 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2006 Mesajlar 2,792 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 çıkma jant bulursan uyguna gelir ancak 0 alırsan oldukça pahalı olur ki hala daa satıldığını sanmıorum...
çıkma jant bulursan uyguna gelir ancak 0 alırsan oldukça pahalı olur ki hala daa satıldığını sanmıorum...