parça üretimi

ihsanergin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar bugün dikkatimi cekti araba parcalarında üretim tarihi yazıyor benim araç 2008 model opel corsa d kasa baktıgımda arka kapılar 2008 ön kapılar 2007 yazıyor fabrika bir sene önceki kapıyı takarmı 2008 model araca bilgisi olan varmı arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim cvplar için

Yanlış bilmiyorsam hepsi 2008 yılı parçası olur onceki veya sonraki sene parçalarını takmazlar

arkadaşımın arabası reno megane 2009 model ama camları 2008 üretim

2007 ile 2008 yılı arasında fark yoksa kullanmış olabilirler...Serviste değişmişte olabilir..Sök tak varmı kontrol edilirse daha net anlaşılır...

2007 ile 2008 yılı arasında fark yoksa kullanmış olabilirler...Serviste değişmişte olabilir..Sök tak varmı kontrol edilirse daha net anlaşılır...
sök tak yapılmış hocam ön sag taraf hafif bir önden vurma kaput cok az egilmiş sök tak yapılmış kapı ile birlikte

Tarcanlar oyle seyleri degistirilmis olarak degerlendiriyo

Tarcanlar oyle seyleri degistirilmis olarak degerlendiriyo
iyi bir expertiz firması ama o zaman kazalı veya söktak yapılan hiç bir araç alınmaz benim arkadaşım bmw 118 model arac aldı 2017 model araç airbag acmış ama hiç bir yerinde sorun yok aractan cokda memnun üst segment bir araç bile bile aldı 120 bine almııştı şimdi 250 bin

Son düzenleme:
sök tak yapılmış hocam ön sag taraf hafif bir önden vurma kaput cok az egilmiş sök tak yapılmış kapı ile birlikte
Yani sök tak varsa işin içinde herşey mümkün duruma geliyor...Servis düzeltme işlemi yapmaz...Direk değiştirir...Ellerinde 2007 varsa takmış olabilirler..Düzgün bir şekilde değişim yapıldıysa bu sorun değil aslında...Sonuçta altı üstü kaporta...

• Beğen
Tepkiler: ihsanergin
Yani sök tak varsa işin içinde herşey mümkün duruma geliyor...Servis düzeltme işlemi yapmaz...Direk değiştirir...Ellerinde 2007 varsa takmış olabilirler..Düzgün bir şekilde değişim yapıldıysa bu sorun değil aslında...Sonuçta altı üstü kaporta...
yok hocam sıkıntı yok bazı yerlerden duymuştum mesela 2009 araca 2008 üretim parca takılır diye

bmw yedek parça satışı yapan bir site var ecrin yedek parça tavsiye ederim . Hem fiyatlar uygun hemde hızlı teslimat yapıyorlar.

Son düzenleme:
Geri