yiyin birbirinizi devam ben hakem olarak geldim
şimdi muarrem abi evet doğukan cığımın karşısındakini çıldırtma huyu vardır,içi temiz bi kardeştir
1 polo gti :: kendi arabammış kadar kullanmışlığım var,virajına laf demem,dedirtmem,koltuk döşeme kumaşını kimse bilmez,eski gti lardaki kumaş modelidir,ismi jackie olması lazım...
çok güzel kaçıyor ponçik etmediğim hastra insignia vs.vs. alayını darmadağın ediyordum antalyada havaalanı yolunda,hatta astra sahibinin arabayı sattığına eminim insignia başına geleceğini 2.den sonra tahmin edip bıraktı..
he polo ne ? küçük motor standart araba...yüzseksen den sonra su koyveriyor..dolusu yürüyor,onada bindim..ama standart yalan..
2 muammer abi,sen diyon rampa aşağı öyledir böyledir...abi bu araba yürüyor,ama ölümüne...fren yok viraj yok...ben gazlamayan halimle yağmurda bir virajda döndüm hiçbirşey yokken..he lastik de yoktu bu arada
bu araba yazılımla çıldırıyor,yazılımcı bile yapmaktan en keyif aldığım araba gezt ve era ve cerato derse sen düşün...
3 doğukan kardeşim...sen hava kanalından brembodan bahsediyon...
dediğim gibi arkadaşımda var,17'' o.z. ultraleggera taktı 0 dunlop lastikle ve votgland yay var arabada,adamın dediği fark var ama yine güvenipte viraja giremiyorum bir anda koparıyor...istersen hava kanallı disk tak,bu arabanın altından yere ters kazık sürtmedikçe bu araba duuuuuuuuurmaz da virajda dönmez,önümde canlı örneği var...o dunlop u benim peynir tenekesi corsama taksam takla attırır arabayı viraja yatırdığımda...
4 BMW konusuna gelince e36-veya46 bu arabalarda 36 da getrag olsun,320 i de ben eraya verdirtmem,2yirmisekizde sekiz tuşu basmaz oldu neden bilmem,isterse zf şanzıman olsun 364 diff olsun ne olursa olsun erayı delemez ben deldirtmem
5 doğukan ve muammer abi... 2 nizin arabasınada peynir tenekemle 150 m de meydan okuyorum
son olarak ahmet le mert esas siz yiyin birbirinizi onada bi yorumum var,polo için geçerli olan yorumdan yola çıkarak,1.4 motor bi yere kadar ivmesi güzeldir,ama dediğim gibi süratte mert saplar diyorum 2.0 motorla
bu arada ahmet şu yaş konusunu sen diyosun yaz şu yaşını,kimine abla kimine abi kimine gardaş diyeceğimizi nası konuşacağımızı şaşırdık zorunlu olsun arkadaş şu iş...
Neyse ben bir sey demiyorum artik geri basiyorum . Arkadas biz olmeden daha ust segment bir arabaya gecmez umarim o zaman yandik iste.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi