park sensörlerine %100 itibar ediyor musunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dimens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: park sensörlerine %100 itibar ediyor musunuz ?

Sensörlerin şimdiye kadar hatalı çalıştığını görmedim, zaten bende kamera da var ama gene de her zaman temkinli davranırım, yeterince yüksek olmayan nesneler sensör tarafından algılanmıyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sensörlerin şimdiye kadar hatalı çalıştığını görmedim, zaten bende kamera da var ama gene de her zaman temkinli davranırım, yeterince yüksek olmayan nesneler sensör tarafından algılanmıyor.

Ama yine de tamponun vuruk. (((:

Aydn link' Alıntı:
Abi inanırmısın arabadan inip bakıp geri binmişliğim var. Niye bu salaklık dersen, çok para valla  noell

bende aracımı yeni aldığımda sırf buna mahsus deyil diğer araçlarımıda ilk aldığımda biryerlere yanaştığımda iner bakar tekrar arabaya biner gözümle mukayese ederim ki daha sonraki yanaşmalarımı rahat yapayım.geri park ederken sensöre çok güvenirdim ama anlaşılan güvenmemek lazımmış.

Benimde kesik kesikten sonra kesintisiz bipppp sesinden sonra nede olsa erken çalıyor canım  walll acık daha yaklaşayım deyip arka tamponu tıklatmışlığım var  çekiççç

Aydn link' Alıntı:
Abi inanırmısın arabadan inip bakıp geri binmişliğim var. Niye bu salaklık dersen, çok para valla  noell

kesinlikle salaklık değil, keşke ben de inip baksaydım bugün. normalde ben de çok daha temkinli olurum ama bu olduğu sırada arkadaşla sohbet hÖ¢lindeydik. tak diye ses gelince insanın içi acımıyor değil, üstelim arabam henüz yalnızca 2 aylık  çekiççç

GNSpower link' Alıntı:
Ama yine de tamponun vuruk. (((:

Vuruk-tu, değişti.

Senin geri gelirken kameraya baka baka "aaa o direk mi oo?!?" diyen can dostun çarpmıştı hatta  8)

Aydn link' Alıntı:
Abi o zaman "İndi-Bindi Yapanlar Derneği" kuralım. Bunu normalleştirelim  angelll

En güzeli, atarlı şöför olup arabanın sağını solunu zımaparalamaktan iyidir  :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vuruk-tu, değişti.

Senin geri gelirken kameraya baka baka "aaa o direk mi oo?!?" diyen can dostun çarpmıştı hatta  8)

֖yl... bi..ş.y hat.rla..ıy..rum.  ((:

Aydn link' Alıntı:
Abi inanırmısın arabadan inip bakıp geri binmişliğim var. Niye bu salaklık dersen, çok para valla  noell

+10  )-:::14alkiss

Geri