Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: park sensörlerine %100 itibar ediyor musunuz ?
pişmalığını yaşadığım tek olay navi ekranı zaten. o ekrana kamera bağlanabiliyormuş sanırım. piyasadaki diğer navi cihazlarıda çakma gibi durduğu için taktırmak istemedim açıkçası, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
Öncelikle geçmiş olsun...
Aracım edition, sonradan takılma park sensörü var. Aracımı satın alırken bayide takılmıştı, markasını bile bilmiyorum.
Ama gayet memnunum, hiç beni yanıltmadı. Tek negatif yanı 30-35 cm mesafede sabit şekilde ötmeye başlıyor, biraz daha hassas olabilirdi
Bizim hanimda araci alana kadar sirket araci olarak clio kullaniyordu. Park ederken ilk basta clio gibi evin onundeki cicekliklere yaklasirken sagolsun ön sag alt kismi birkac kez surttu aracin önu oldukca alcak. Bizim cyclone icin ön kamera maliyetini merak ediyorum. Suan icin tamponun alt kisminin aslinda bir otoking ihtiyaci var ama yine cizilme ihtimaline karsi suan birsey yapmiyorum
Valla bendeki sensörle arkama bakıyordum ancak kör noktaydı sensör algılaması lazımdı geri geldim tam arabaya vuruyordum adamın biri araya girdi hop diye bağırdı adamı biraz sıkıştırdım durdum asla güvenmem ben dahada sensöre