park sensörlerine %100 itibar ediyor musunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dimens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: park sensörlerine %100 itibar ediyor musunuz ?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yıkamak için tek kova, üstelik sadece yarısı dolu.

Duyamadım??

Afrika susuzluktan kırılırken bende böyle sosyal sorumluluk gerçekleştiriyorum, daha ne yapayım?

pişmalığını yaşadığım tek olay navi ekranı zaten. o ekrana kamera bağlanabiliyormuş sanırım. piyasadaki diğer navi cihazlarıda çakma gibi durduğu için taktırmak istemedim açıkçası, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum :o

Öncelikle geçmiş olsun...
Aracım edition, sonradan takılma park sensörü var. Aracımı satın alırken bayide takılmıştı, markasını bile bilmiyorum.
Ama gayet memnunum, hiç beni yanıltmadı. Tek negatif yanı 30-35 cm mesafede sabit şekilde ötmeye başlıyor, biraz daha hassas olabilirdi :)

GNSpower link' Alıntı:
Afrika susuzluktan kırılırken bende böyle sosyal sorumluluk gerçekleştiriyorum, daha ne yapayım?

Arabanı sat parasını yardım olarak yolla  011zaa

Arabanı sat parasını yardım olarak yolla  011zaa

Onu sattığım adam fakir düşecek o zaman. Dünyaya bu kötülüğü yapamam.

Bizim hanimda araci alana kadar sirket araci olarak clio kullaniyordu. Park ederken ilk basta  clio gibi evin onundeki cicekliklere yaklasirken sagolsun ön sag alt kismi birkac kez surttu :( aracin önu oldukca alcak. Bizim cyclone icin ön kamera maliyetini merak ediyorum. Suan icin tamponun alt kisminin aslinda bir otoking ihtiyaci var ama yine cizilme ihtimaline karsi suan birsey yapmiyorum :)

GNSpower link' Alıntı:
Onu sattığım adam fakir düşecek o zaman. Dünyaya bu kötülüğü yapamam.

elden ele, elden ele yapın, Afrika kazansın biraz da  cooll

elden ele, elden ele yapın, Afrika kazansın biraz da  cooll

şimdi fark ettim, Afrika'nın kazandığını da ben yiyorum. Son zamanlarda 16 kabile gücüne çıktım her oturuşta.

GNSpower link' Alıntı:
şimdi fark ettim, Afrika'nın kazandığını da ben yiyorum. Son zamanlarda 16 kabile gücüne çıktım her oturuşta.

Bazen bende bir kabilenin yediği kırmızı et ve et ürünlerini tek başıma tükettiğim için erken öleceğimi düşünüyorum  general_Applause

Valla bendeki sensörle arkama bakıyordum ancak kör noktaydı sensör algılaması lazımdı geri geldim tam arabaya vuruyordum adamın biri araya girdi hop diye bağırdı adamı biraz sıkıştırdım durdum asla güvenmem ben dahada sensöre :)

Geri