Park Sensörü Montajı (resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla 10 numara paylaşım.. ellerine sağlık arkadaşım.. teşekküerler..

Paylaşım için teşekkür ederim, konuyu arattırmıştım ama bulamadım.

Başlık sabitlenirse benim gibi park sensörü düşünen arkadaşlara büyük faydası dokunur..

Abi bide şu buzzer'in tam yerini görebilirmiyim :D
Arka katlanan koltuklardan sol taraftakini katladıktan sonra arkada kalan plastik parçanın hemen altında. İstersen bagaja koyabilirsin ya da kablosunu daha uzatıp arka camın o tarafa getirebilirsin. Ben hem görüntü kirliliği olmasın hem de sesi kafa yormasın diye böyle yaptım. Gerçi arabada müzik biraz fazla açık olunca park sensörünü duymak zorlaşıyor bu durumda.

Ankara'da neredesin? Yardımcı olabilirim sana montaj konusunda.

banada yaaapaaalııım:D

Bu fotoğrafta yerini işaretledim. Buzzer plastiğin altında kırmızı daire olan yerde duruyor. Bu plastiği de yeşil okun gösterdiği yerden çekip kaldırabiliyorsun.

Arka katlanan koltuklardan sol taraftakini katladıktan sonra arkada kalan plastik parçanın hemen altında. İstersen bagaja koyabilirsin ya da kablosunu daha uzatıp arka camın o tarafa getirebilirsin. Ben hem görüntü kirliliği olmasın hem de sesi kafa yormasın diye böyle yaptım. Gerçi arabada müzik biraz fazla açık olunca park sensörünü duymak zorlaşıyor bu durumda.

Ankara'da neredesin? Yardımcı olabilirim sana montaj konusunda.

Sağol müdürüm, senden destek alıcam inşallah.:o Sipariş edeyimde seninde müsait olduğun bir zamanda buluşur hallederiz. Hem tanışmış oluruz.

Samimiyetin için teşekkür ederim..

Saygılar
Ahbikan

yapıcaksak bende siparis etcem anlamam çünkü benD:

Geri