bendede yamuk olmaz her zaman nizami düz bırakmaya özen gösteririm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar takıntı gibi birşey oldu bende park ettikten sonra direksiyonu düzleyip bırakmak... Hatta bazen emin olamadım mı araçtan inip bakıyorum teker yan mı değil mi diye
3 kollu direksiyondaki "T" şeklini tam yakalamaya çalışıyorum obsesif olup çıkıcam böyle giderse...
açıkçası kulaktan dolma eski bir bilgi sonucu bu takıntı oluştu bende... Sizde de var mı benzeri bir durum?
DipNot: Kapıları kilitleyip kilitlemedim mi diye de bir takıntı başladı şimdi... Araçtan uzaklaşırken sürekli cebimdeki anahtarın kilit butonuna basar oldum
vites yokuşun tersi yönde olmalıydı.. Geçmiş olsunyıl 1999 sanırım depremden 1 hafta önce. 1992 model 20 gls vectram var. lacivert yanıyor maşallah. üsküdarda icadiye de oturuyoruz. oralar çok yokuşlu bilen bilir. arabamı yokuş aşağı bırakmıştım önünde hiç araçta yoktu. çocuklar yokuş sonunda top oynuyorlardı. balkona çıktım anten i çeviriyorum tv güzel göstermiyordu. 2. katta oturuyoruz araç balkon altında park halinde duruyor. anten çevirirken birden hışırtı geldi bi baktım arabam hareket ediyor. Allah diyerek içeri koştum dış kapıya atladım gümbürtü koptu.....araç yokuş sonunda demir elektrik direğiyle kaldırıma çıkmış .. ön taraf haşat , alt taraf kaldırıma o süratle çıktı diye dağılmış. Allahtan çocuklar yoktu orda.... oyunları bitmiş heralde..
oturdum ağlıyacam arabama gözüm gibi bakıyordum. içine camdan eğildim el freni çekik, araç 1 nci viteste. çağırdık polisi kasko var araçta ya tutanak alalım diye. geldi polis bilerek yaptınız ben tutanak tutmam dedi. ya ben güzelim arabamı neden vurayım diyom , o malesef tutmam araç viteste ve el freni çekik demek vurunca çektiniz bunları dedi.
neyse babamla güç bela razı ettik tutanağı aldık sigorta falan derken aracım pert oldu:S...çok üzülmüştüm halen yazarken içim acayip oluyor.
o gün bu gün eğer hafif yolda eğim varsa direksiyonu kırar tekerleği kaldırıma yaslar öyle bırakırım aracı...
ama halen araç 1 viteste ve el freni çekiliyken nasıl öyle sürat aldı ve pert oldu anlamış değilim. yol da baya dik yokuştu ama artık bilmiyorum......
Elektrik motorlularda sorun olmaz ama hidrolik direksıyonlarda direksiyonu çevirip bırakmak basıncın devam etmesine ve pompanın zarar gormesine neden olabilirmiş.. Eğimli yol haricinde duz kalsın..
Arkadaşlar takıntı gibi birşey oldu bende park ettikten sonra direksiyonu düzleyip bırakmak... Hatta bazen emin olamadım mı araçtan inip bakıyorum teker yan mı değil mi diye
3 kollu direksiyondaki "T" şeklini tam yakalamaya çalışıyorum obsesif olup çıkıcam böyle giderse...
açıkçası kulaktan dolma eski bir bilgi sonucu bu takıntı oluştu bende... Sizde de var mı benzeri bir durum?
DipNot: Kapıları kilitleyip kilitlemedim mi diye de bir takıntı başladı şimdi... Araçtan uzaklaşırken sürekli cebimdeki anahtarın kilit butonuna basar oldum