Park Sırasında Direksiyonun Konumu :)

Eskiden bakmazdım ama bir önceki aracıma sola dönük halde bırakmışken bir araç lastiğe çarpmış ve tabla eğilmişti. O günden sonra hep düz bırakırım.

öyle bişey yok da kapı kilitli mi değil mi o var bende. üşenmem aklıma gelse gecenin köründe iner kontrol ederim.

:kop: delisin sen :kop:

bende yokuş yerlerde kaldırıma veya duvara doğru çeviririm.
Eğer dar bir sokağa park etmişsem tekerleri sokağa doğru çeviririm ki acemi sürücüler sürterse önce tekere sürtsün kaportaya sürtmesin diyerek

bende yokuş yerlerde kaldırıma veya duvara doğru çeviririm.
Eğer dar bir sokağa park etmişsem tekerleri sokağa doğru çeviririm ki acemi sürücüler sürterse önce tekere sürtsün kaportaya sürtmesin diyerek

çok ters bir mantık. tekere vurması daha büyük maddi hasara yol açar, haberiniz olsun :D

Ben de düz bırakıyordum ama baktım ki hafif kırık daha şık duruyor... Bazen havam olsun diye hafif kırık bırakıyorum

Bende yokuşta direksiyonu kaldırıma yada rampaya çevirme olayı var.Takıntı demicem çünkü gereklilik diye düşünüyorum.Birde kalabalık ortamlara gideceğim zaman (dügün vs..) aracımı hep uzak ve güvenli olduğuna inandığım bir noktaya korum.:)

Eski işimde şantiye ortamında o kadar şey yaşadık ki...tırsıyorum açıkcası ihtimallerden.:D

bende burdayim yanliz degilsiniz... gerci bende daha cok kilitleyip kilitlemedimmi diye takinti oluyo direksiyonu bazen yokus asagi ise kirdigimda oluyo biraz :) takinti iste

al benden de o kadar arkadaş.. tam T olacak yoksa olmaz.. :(

hergün mü olur her allahın günü eve çık 'ulan ben kapıları kilitledim mi' diye kendi kendine vesvese yap in bak hergün kesin yaparım bazen kilitli bazen açık olur ama %70 inde kilitli bulmuşmdr :) direksiyonda düz olur genelde ama pekte dikkat etmem

Geri