Parlattığınız aracınız ve yağmur :)

aracın iç temizliğine daha çok önem verdiğim için hiç umursamam.zaten istanbul'da arabanın kirlenmesi için yağmura gerek yok.çoğu sokak su içinde ve havadan toz eksik olmuyor.

Oto yıkamacı benim arkadaş...
Sağolsun pis görmeye hiç dayanamıyo.
Her daim parlatır.
Burdan oto kuaförü OtoKral'dan Bahadır'a sevgilerimi iletiyorum...
(Reklam olmadı di mi :D Adres vermedim)

Nefret' Alıntı:
Hava durumuna göre hareket ediyorum genelde ;) bikaç gun erteliyorum mesela
aynen bendde öle yapıyom

mesala bugün arabayı yıkattım cilada yaptıracaktım erteledim her ne kadar öğlede hava güzel olsadaa 2 saat sonra hemen yağabiliyor ve yağdı..

nefrete katılıyorum:)

Daha önceki mesajımdada yazdım yağmurun kirlettiğini severek yıkarsın temizlenir. Gel görki çizilen cizikleri yıkamakla nasıl temiz edersin :confused:

Daha yeni şubat ayında oto king te çiziklerini ve cilasını yeni yaptırmıştım iki hafta önce gezmek için gittiğim bir yerde cizmişler. Sabah olunca gördüm. Bunları düşününce yağmurun kirletmesi kendi açımdan söz konusu bile olmaz . Her yıkayışta sırıtıyor can sıkıcılar.:( :( :mad:

alpasch' Alıntı:
yagmur berekettir

cok sükür bereket yagiyor der. arabam kirlenince tekrar o yagan yagmur sulariyla dolan barajdan gelen suyla arabami yikatirim
:good:

arabamı ii yıkadıktan sonra çok kullanmayacaksam brandayı çekerim..zaten yıkadıktan 2 saat sonra üstü toz oluyo.. lacivert tozu cok belli ediyo...

tween&ozy' Alıntı:
arabamı ii yıkadıktan sonra çok kullanmayacaksam brandayı çekerim..zaten yıkadıktan 2 saat sonra üstü toz oluyo.. lacivert tozu cok belli ediyo...[/quote

Bence branda arabanın en büyük düşmanı.Mecbur kalmazsan branda geçrme derim.Çünkü uzun süre kalınca boyada yanmalara sebep oluypr özellikle yazın ve nemli bölgelerde..Aracım çamur olsun ama boyasına zarar gelmesin bence..Bizim önceki arabamızı aldığımız bayan kullanmadığı için aracını (wv golf) branda çekip garajda bırakıyormuş.Aracta şimdiden boya yanıkları oluşmaya başlamıştı..

Hayırlısıyla alalım şu arabayıda bakıcaz artık ama yağsın yağmur yaww berekettir...

Geri