Parlattığınız aracınız ve yağmur :)

İki haftadır tamda bahsettiğin şey başıma geliyor. Halbuki gün içinde hava ne kadarda güzeldi ama yapacak bişey yok ortalığın durulmasını bekliyorum. Siyah hem çok güzel hemde zahmetli.

Valla eger cilalattıysam bide Ve çamur olduysa Başlıyorum duaya hay şansıma diye :))
Bide Benim Tigram Sarı renk sagolsun bide teflon cila denen malzemeyi keşfettim ne su tutuyor ne toz tutuyor çamur olmazsa 1 hafta parıl parıl parlıyoruz :))
Nazarım degecek yaw Maşallah ZübeYdE me :))

:) ben meteorolojide çalışıyorum. ee hava tahmininide bizler hazırladığımızdan hangi günlerin yağışlı olacağınıda biliyorum bu nedenlede hiç başıma böyle bişey gelmedi.

MaviGsi' Alıntı:
:) ben meteorolojide çalışıyorum. ee hava tahmininide bizler hazırladığımızdan hangi günlerin yağışlı olacağınıda biliyorum bu nedenlede hiç başıma böyle bişey gelmedi.

Hocam işin çok güzel..Ya İzmir şu anda uçuşta çok kötü rüzgar var.Fırtına ne zaman durur?Dün akşam altına arabamı koyduğum ağaç sabah bi baktım yerde yatıyor..İiki altında kimsenin arabası yoktu..Sanırım fırtına yağmurdanda kötü..Ne de olsa yağmur bereket...Şurda 2 ay sonra yağmuru arayacağız galiba çünkü şu an İzmir 23 derece...

Ben bunun hep efsane olduğunu düşünürdüm..Taki başıma gelene kadar...

Havanın yağmasına zerre ihtimal vermediğim bir gün 10 ytl'ye iç dış yıkattıktan sadece 10-15 dakika sonra sular seller gibi yağdı maşallah..Olsun yağsında...

kurt.ibrahim' Alıntı:
Arabanda senin gibi şanslıymış. En güzelide bu zaten .;)

teşekkürler...

corsaDistorsiyon' Alıntı:
Tamam da işte aslında bi o kadar da kötü bu,insan çıkarmaya kıyamıyo bu sefer de :)

bizim buralarda pek garajlı evler yok o yüzden dışardakiler bi bakıyo bu uzaydan mı gelmiş diye süper oluyo :D

yağan yağmura yapacak bişey yok da (seviniyoruz).yola dökülen sular veya hızla seyrederken öndeki aracın camlarını temizlemek için kullandığı silecek suyu sprey boya gibi oluyor hafif tozlu arac üstünde.
gri ve beyaz araç kiri göstermiyorda temizlendiği de belli olmuyor ki.
insan emek veya para verip temizleyip parlattığında araç koyu renk olacak ki kendini göstersin.:good:

valla ben haftalık hava durumunu takip ediyorum. mesela istanbullular bilir dün geceden başlayarak yağmur yağacak bir iki gün. ama birde şöyle birşey var. bizim sitenin otoparkının yanında bir lise var ve yakacak olarak doğalgaz yada odun değil insan kullanıyorlar galiba. yağmur sağnak değilde çiseliyorsa araba iğrenç ama hakkaten iğrenç bir hal alıyor. bu sabah işe giderken arabayı yıkamaya vermemek için zor tuttum kendimi içim gidiyo okadar kötü görünüyorki.

Geri