Pasta-Cila yaptırmalı mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ykselen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykselen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar biliyorsunuz ki birçok kişi pasta-cila yaptırmanın aracın rengini koruduğunu söyler. Ama bu işlemin zararlı olduğunu düşünenler ve işe yaramadığını söyleyenler de var? Sizlerin yorumları nelerdir..teşekkürler...!!!

Pasta boyayı inceltir. En temizi cila yaptırmak.

evet evet 1907

anladigim kadariyla aracin 2006 model bu kadar genc bir arabaya pasta kesinlikle yaptirma savas abi hakli pasta olayi boyayi inceltir sadece temiz bir yerde isinin ehli birilerine cila cektir cok yararli cilanin arabaya zararli oldugunu söyleyen kimse üzgünüm. bu islerden hic anlamiyor demektir ...... pasta cekilir ama yaslanmis ve mini cizikler olan arabalara.yeni sayilabilecek arabalarda uzmanlarda kesinlikle pasta tavsiye etmiyor..

boya koruma partlatma yaptır sitede bi kaç konu wardı böyle araba yanıyo haberin olsun.

ziebart sonax gibi yerlerde sadece cila yaptırmak yararlı bi uygulama ancak fiyat olarak 200 den aşağı değil bu yerler

teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar..Evet aracım 2006 model pasta ve cila konusunda çok büyük ihtiyacım yok ama opel corsamın tavan rengi güneşten dolayı açıkldı. Bunda da öyle olmasından korkuyorum..Umarım olmaz tekrar teşekkürler...

boya koruma partlatma yaptır sitede bi kaç konu wardı böyle araba yanıyo haberin olsun.

Servisin anlaşma yaptığı bir firma tarafından benim başıma geldi. Boya ağır ağır solma yaptığı için acısı sonradan çıkıyor.

ziebart sonax gibi yerlerde sadece cila yaptırmak yararlı bi uygulama ancak fiyat olarak 200 den aşağı değil bu yerler

Ucuza kaçıp kalitesiz bir işlemin sonuçları çok daha pahalıya mal oluyor. Benim aracımda oluşan tahribat şu an belli belirsiz. İleride tahribat arttığı zaman telafisi maddi bakımdan çok daha pahalıya mal olacak ve araç boyalı diye değer kaybedecek.

Geri