Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bahar ve yaz aylarında yılda 2-3 kez aracıma cila uyguluyorum. Hem kaportadaki lekeleri temizliyor, hem de aracın boyasını parlak ve ilgi çekici gösteriyor.
arkadaşlar pasta olayına girmeyin pasta kalın ve aşındırıcı bir malzemedir vede boyada micron kaybına neden olur yüzeyden bir katman silmiş olduğunuz için araç parlar lakin bunun yerine cila kıvamında çizik gidericiler vardır bunlarla da siz uygulama yapamassınız bu tür cilalar yüzeyden micron çalma yerine boyayı ısıtarak çizik gidermeye yöneliktir pasta denilen çbs delco gibi cilalarla 3 yada 4 kez bu işlemi yapabilmenize rağmen (bu işlemden sonra boya moya kalmadığı için 4 kez )dediğim çizik giderme metodlarıyla sınırsız çiziklerden arınma ve parlatma yapabilirsiniz vede geride pastadaki gibi geride ne hare kalır nede solukluklar benim müşterilerimden aracını 20 keredir yaptıklarım olmuştur saygılar emin elleri tavsiye ediyorum bilmediğiniz yerlere gitmeyin saygılar...