performans modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan safak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

safak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ben aracımı performans olarak modifiye yapmak istiyorum izmirde önerebileceğiniz yerler varmı? :sorry: arac corsa 1.2 easytronic
teşekkürler..

benden çok daha iyi bilenler var onlarda aynı şeyi söylicekler muhtemelen =) boşuna uğraşma :D

1.2 motora yapılabilecek en iyi modifikasyon, eğer sığıyorsa yanına 1 adet daha koymaktır.

ben bu konuda çok tecrübelendim çünkü =) kime sorduysam hayır boşuna uğraşma dedi =)) ha 1.2 ha 1.4 bi fark yok 1.6 bile ıı ıı cık :D cip atıcaksın %10 ekstrası var 1.2 ler 75 bg galiba 7 bg farkedicek :D bide en kötüsü otomatik :D benim araçta otomatik en son yed performans egsoz taktık arac bağırıyo ama ben otomatik vitesim diye :))

teşekkürler arkadaşlar vaktinizi ayırdığınız için saolun..;)

adamı küstürdünüz ya :) şaka bi yana bende bi aralar headers a falan takmıstım.her kapı yüzüme kapandı.hondanın butun modellerıne gore headers war alfalarda orjınalde war.opel kafa yedırtıtrır aadama

adamı küstürdünüz ya :) şaka bi yana bende bi aralar headers a falan takmıstım.her kapı yüzüme kapandı.hondanın butun modellerıne gore headers w(V)ar alfalarda orjınalde w(V)ar.opel kafa yedırtıtrır aadama

Olayı başkasında var Opelde yok diye kestirip atmamak lazım. GSI'a parça ararsan zebille var, turbo modeller için de parça bulmak o kadar zor değil. 1.2, 1.4, 1.6 motorlular için parça bulunmaması gayet normal, çünkü bu araçlar günlük kullanım için "ekonomik" olsun diye yapılmış. Her araç ne amaçla yapıldıysa o amaç için kullanılmalı. Dersen ki bu araçlar için hiç mi parça yok, parasını bastırıp getirtene var elbet. www.dbilas.de

Geri