performans nasıl artıcak

nakayama

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
corsa c 1.3cdti aracımın performansını artırmak icin chıp yaptım gayet guzel oldu we turbonun barını actırdım suan 1.3 basıyor (turbo) we bıraz daha performans istıorum ?????:(

bende 1.7 turbo corsa var ona 1.9 vivaro yada 1.9 vectra turbosu koyarak yazılım attıram.bızım bır abı yaptırmıştı çok guzel yuruyor ınanılmaz derecede.ama 1.3 motora 1.7 turbosu koyulursa nasıl olur bılemem :) kaputun altından pıston kolları el sallamassaa... :)

hayırlı olsun..
çipin gerçekten çok etkisi oldu mu?
bende 1.3 cdtil astra var, bende chip düşündüm ama sonra performans o kadar da farketmez diye yaptırmadım. araç turboya geçince zaten çok iyi gidiyor, chip olunca iyice koltuğa mı yapıştırıyo napıyo merak ettim :D

bende düşünüyorum chip 25 hp gibi bi artış bekleniyor ama bilmiyorum illa ki farkeder...

Chip olayı ciddi anlamda aracın gidişini pozitif yönde etkiliyor.Özellikle sol şeritte ilerlerken arkama tabakaneye yetişiyomuş gibi sellektörlerle ortalığı aydınlatan bir arkadaş yanaştığında gazı kökleyip yetişememesini izlemek büyük keyif veriyor.:)

güzel yorumlar , bende yaptırmayı düşünüyorum . biraz nakit biriktireyim.
aslında aldıgımda 500 lira chip icin ayırmıstım ama ,aracı tanımadan yaptırmak istemedim. 2 ay oldu gözlemlerim 180bin kmde , yağ yakma ve hararet problemim yok. sadece soguk havalarda gec calısma var. yakıtı normal 5 litre civarında. yalnız turbodan 2000-2200 devir üzerinde ses geliyor. balans sesi yada rulmanda olabilir. sistem chipi kaldırır diye düşünüyorum !!!

daha fazla performans için daha büyük bir DURBOOOOO :D

really_big_turbo.jpg

Hem 1.3 araç alıp hemde onu yarış arabasına dönüştürmeye çalışanlara inanamıyorum..
Derdiniz ne arkadaşım madem performans istiyonuz 1.6 alın..Kişisel saldırı olarak algılamayın buda bnm düşüncem sadece..çoğu yerde önemli olan şofördür 1.3 spot araç ile BMW geçenler var..Araca yazık ediyosunuz..Sonuç olarak sen bu aracı tasarruf için aldın çip mip derken araba basmaya başladıpeki basıyoda yakmıyomu?nerden geliyo bu değirmenin yakıtı :D

Hem 1.3 araç alıp hemde onu yarış arabasına dönüştürmeye çalışanlara inanamıyorum..
Derdiniz ne arkadaşım madem performans istiyonuz 1.6 alın..Kişisel saldırı olarak algılamayın buda bnm düşüncem sadece..çoğu yerde önemli olan şofördür 1.3 spot araç ile BMW geçenler var..Araca yazık ediyosunuz..Sonuç olarak sen bu aracı tasarruf için aldın çip mip derken araba basmaya başladıpeki basıyoda yakmıyomu?nerden geliyo bu değirmenin yakıtı :D

şimdi adam corsa ları beğeniyor olabilir.. benim gibi.. :cool:

1.7 DTI almak biraz riskli mazot beyni problemi meşur biliyorsunuz.. :rolleyes:

1.3 CDTI C kasa corsa'lar içerisinde en alınası.. 110-120 hp civarında yürütülürse çok değişik bir araç olur..

Bu iş zevk işi.. Örneğin aşağıdaki araç kuzenimin, niye uğraşılırki dimi :rolleyes:

148386_114822755248629_100001627159777_101355_5626680_n.jpg

km 'de 1 liradan fazla yakan şahin tamam saçma ama dediğim gibi zevk işi.. ;) en zevkliside bmw'leri geçmek..

( Kabul fakir edebiyatı ama çok zevkli )

Son düzenleme:

+ 1000 , ayrıca arabanın motorunu son demine kadar zorluyarak motorun ömrünü kısaltıyorsunuz, 25 beygır ıcın 20 bin tl lik arabanızdan olmayın.. örnegın aracınızı satıp 2.0 gtc alın paşalar gibi 200 beygır, aklınız beygırde kalmaz

Geri