Ankara da artık plaka emniyette mühürlenme işine de son verildi. Artık plaka basım yapılan yerde mühürlenir İstanbul da durum nasıl bilemiyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen doğru söylüyorsun : ) polis iyi gününde değildi demek ki sol şeritten çevirdi adam
Ankara da artık plaka emniyette mühürlenme işine de son verildi. Artık plaka basım yapılan yerde mühürlenir İstanbul da durum nasıl bilemiyorum?
Bide sol şeritten çevirmiş sende adamın tam ters gününde denk gelmişin iyi sadece plakaya yazmış
: )))))) sorma ya ama büyük olasılıkla plaka denetimi felan vardı, cam filmlerininde yasak olduğunu söyledi (Benim araçta yok) tam o sırada 2 tane peşpeşe cam filmli araç geçti ama beni çeviren polisin umrunda bile değildi : )
Zaten gözüne kestirdiğini çeviriyo Beni camdan çevirmişti yanımdan geçen arabaların neredeyse hepsi filmliydi söyledim onlarıda çevirin niye çevirmiyosunuz diye polis ben seni gördüm seni çevirdim dedi olan bana oldu 55 tl :sopa:
Seni gördüm seni çevirdim deme şansı yok.Uygulama bütün araçlar için yapılır.İsmini alıp içişlerine şikayet edeceksin.Kimse keyfi uygulama yapamaz.Hatta keyfi işlem yapıyor diye aihm ye hatta eşitlit ilkesinden anayasa mahkemesine bile şikayet edebilirsin.
Seni gördüm seni çevirdim deme şansı yok.Uygulama bütün araçlar için yapılır.İsmini alıp içişlerine şikayet edeceksin.Kimse keyfi uygulama yapamaz.Hatta keyfi işlem yapıyor diye aihm ye hatta eşitlit ilkesinden anayasa mahkemesine bile şikayet edebilirsin.