ayrıca direk AHİM yolu artık kapandı.İlk önce yerelmahkeme-sonra temyiz-daha sonra Anayasa mahkemesi.Anayasa mahkemesi uygun görürse AHİM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım bilende konuşuyo bilmeyende konuşuyo.Bazen polisin iyi gününe denk geliyorlar polis görmezden geliyor yada uygulama başka yönde oluyor polis plakaya dikkat etmiyor falan, o süper zekalar sanıyor ki plaka bagajda olunca birşey olmuyor.Böyle istisnalarla insanlar hep kendilerini tepelerde zannedip uçuk uçuk yorumlarla akıllar veriyor.Emin ol polis yasaları tam uygulasa şu an trafikteki araçların %80 i trafikten men edilir.Birşey olmaz diye birşey yok.Polisin iyi günü var kötü günü var.
Kötü örnek örnek olmaz diye bir tabir vardır. Evet benim aracımda ceset torbası yok, cezada eşitliği sağlamak için şimdi ben de aracıma APP plaka, camlarına film mi çektireyim? Yasalara uyan arkadaşları eleştirmek haksızlık değilmidir? Ceset torbası uygulaması ilk defa Refahyol hükümeti tarafından gündeme getirildi, alınan tepki üzerine geri adım atıldı (tasarı uygulamaya geçmediği için de TÜV muayenesinde istenmiyor), tıpkı şimdi çocuk koltuğu uygulamasında geri adım atıldığı gibi. Arkadaşlar herkes yaptığı işin sorumluluğunu üzerine almak zorundadır. Polis kontrol yapar kızarız yapmaz yine kızarız, eee bu durumda ne yapmak lazımdır? Sorumlu bir vatandaş olarak yasalara uymamız mı lazım yoksa adam sende gittiği yere kadar gitsin deyip yasalara uymamak mı lazımdır?