plaka gizleme olayı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Satıştan evvel bu araçlara vergi dairesinden borcu yoktur yazısını nasıl alıyorlar. Noter satışında, noter dünyanın parasını alıyor ama emniyetle bir bağlantı kurup, bu arabanın durumu nedir diye araştırabilecek bir yapılandırmaya gidemiyorlar. O nedenle satış/devir işlemlerinde noter aradan çıkartılıp, bu işlemler direk trafik şubesince yapılmalı.
tedirgin oldum şimdi daha yeni ilan verdim ama gizlemedim plakayı.
http://www.opelim.net/forums/showth...light=2001+model+Polo+Classic+Comfortline+1.6

arkadaşların dediği gibi paranoya sadece sanırım.

plaka dan kasko durumunu pert durumunu öğrenmesinler die olabilir kaskodan atılmışsa yada pert bi arac plakadan tespit ediliyor.aklıma bu geldi

plaka dan konu açılmışken, aracımın plakalarını yakında bir muameleciye yaptırdım bir dost tavsıyesı uzerıne. plakaları kalın punto app yaptırıp muhurlu yaptırdım. dolayısıyla muhurleme ıcın orjınal plakaları alıyor emnıyet sızden ki, yeni plakaları muhurlesin. son gunlerde sahte muhur olayları dönüyor çevrede. benim muhurlerim orjınal gibi duruyor ama neden sahte olmasın ki? şimdi eger benim plakalarım sahte muhurluyse, bir başkasında benim orjınal muhurlu plakalarım mı mevcut???

Plakadan aracinin ikizini yapiyorlar ! Sen satilik diye iğlan veriyorsun altinda numaran bircok insanla konusuyorsun öbür adam ikizini yapip satiyor iş ortaya cikinca hakim seni cagariyor gel kardeşim buraya sen fotokopi cekip cekip arabami satiyorsun???

Plakadan aracinin ikizini yapiyorlar ! Sen satilik diye iğlan veriyorsun altinda numaran bircok insanla konusuyorsun öbür adam ikizini yapip satiyor iş ortaya cikinca hakim seni cagariyor gel kardeşim buraya sen fotokopi cekip cekip arabami satiyorsun???

adam kopyalayacak olsa çıkar sokağa ilk gördüğü arabanın plakasını kopyalar. sokakda da gizleyemeyiz ya...

bildiğim kadarıyla biraz sakıncalı bi durum. şöyle ki benim aracım beyaz vectra cd 2001 model. plakası da 99 A 1234 mesela. ilanda bu aracı gören kötü niyetli biri beyaz bi vectraya bu plakayı sahte olarak yapıştırıp herhangibi bir olaya karışır. siziz aracınız çalınmadığı için bu yönde bi şikayetiniz olmaz. olay anında o kişi yakalanmazsa olaya karışan sizin aracınızdır. yani biraz paronoya diyebilirsiniz ancak birkaç örneği vardır...
:) aynen katılıyorum,bende sırf bu yüzden kapattım çünkü daha önce bi tanıdığımın başına geldi

Yollar plakalı araçtan geçilmiyor ki. Dağ taş köhne yerlere park etmiş arabalarla dolu. Bu derece kötü niyetli olan kişi beğendiği aracın plakalarından birini çalar, diğeri de yolda düşmüş diye plakacıya yeni plaka bastırır. Aracın sahibi de plakanın teki olmadığı için yolda düşmüş sanıp bir tane yenisini bastırır. Üstelik plakayı çalan kişinin elinde bir tane mühürlü hakiki plaka olmaz mı? Bu paronaya benim aklıma yatmadı.
savaş abi bu olayın bir değişiği bizim burda yaşandı adam arabasını siteye veriyor satılık diye baska bir araba kısa zaman sonra samsunda kazaya karışmış sanırım mobesa türü kameradan tespit edilmiş araçın plakası ilginç tarafı burdaki şahıs samsunu bırakın izmir dışına çıkmamış hiç !!! adam hala mahkemelerle uğraşıyordu adamın arabasında çizik bile yk ?????

arkadaslayy kpylanmasii fanlan degil olayy..

olayy kotuu bir reklamm, benim arkadasim arabasini satiyorduu BF 1001 plakalii aracc
basina gelenleri diyeyimm

1. si arac 1 2 ayy satilmadi herkes satilmadigina gore kesin perttenn donmedir demeye basladi halbuki boya yoktu
2. yolda giderkenn millett soruyordu araba satilik mi yoksa siz mi aldiniz diyorduu,,
kotu bir reklamm
3. nereye gitsen AAAAAaa bu internetteki 307 degil mii diyorlar

benim combo daa laf olsun diye sahibinden de duruyor ve ben de kapattim

Geri