gereksiz bence.. tam bir paranoya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tedirgin oldum şimdi daha yeni ilan verdim ama gizlemedim plakayı.Satıştan evvel bu araçlara vergi dairesinden borcu yoktur yazısını nasıl alıyorlar. Noter satışında, noter dünyanın parasını alıyor ama emniyetle bir bağlantı kurup, bu arabanın durumu nedir diye araştırabilecek bir yapılandırmaya gidemiyorlar. O nedenle satış/devir işlemlerinde noter aradan çıkartılıp, bu işlemler direk trafik şubesince yapılmalı.
Plakadan aracinin ikizini yapiyorlar ! Sen satilik diye iğlan veriyorsun altinda numaran bircok insanla konusuyorsun öbür adam ikizini yapip satiyor iş ortaya cikinca hakim seni cagariyor gel kardeşim buraya sen fotokopi cekip cekip arabami satiyorsun???
aynen katılıyorum,bende sırf bu yüzden kapattım çünkü daha önce bi tanıdığımın başına geldibildiğim kadarıyla biraz sakıncalı bi durum. şöyle ki benim aracım beyaz vectra cd 2001 model. plakası da 99 A 1234 mesela. ilanda bu aracı gören kötü niyetli biri beyaz bi vectraya bu plakayı sahte olarak yapıştırıp herhangibi bir olaya karışır. siziz aracınız çalınmadığı için bu yönde bi şikayetiniz olmaz. olay anında o kişi yakalanmazsa olaya karışan sizin aracınızdır. yani biraz paronoya diyebilirsiniz ancak birkaç örneği vardır...
savaş abi bu olayın bir değişiği bizim burda yaşandı adam arabasını siteye veriyor satılık diye baska bir araba kısa zaman sonra samsunda kazaya karışmış sanırım mobesa türü kameradan tespit edilmiş araçın plakası ilginç tarafı burdaki şahıs samsunu bırakın izmir dışına çıkmamış hiç !!! adam hala mahkemelerle uğraşıyordu adamın arabasında çizik bile yk ?????Yollar plakalı araçtan geçilmiyor ki. Dağ taş köhne yerlere park etmiş arabalarla dolu. Bu derece kötü niyetli olan kişi beğendiği aracın plakalarından birini çalar, diğeri de yolda düşmüş diye plakacıya yeni plaka bastırır. Aracın sahibi de plakanın teki olmadığı için yolda düşmüş sanıp bir tane yenisini bastırır. Üstelik plakayı çalan kişinin elinde bir tane mühürlü hakiki plaka olmaz mı? Bu paronaya benim aklıma yatmadı.