plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan java
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iceboy_003' Alıntı:
merhabalar..maslak sanayideki plakacılar 15 ytl karşılığında plakaya silikon yapaıolar..ayrıca plakanın etrafındaki siyah dikdörtgen şeklindeki çizgiyide tinerle çıkartıolar ve plaka çok daha estetik duruo..çift taraflı bant yapıştırmaktansa silikon yapmak çok doğru ve çok daha garanti çözüm..çift taraflı bant çıkabilio bazen..

arkadaşım silikonlatmak için 15ytl çok fazla. beykent sanayide ben 5 ytl ye ön arka silikonlattım ve çerçeve sildirdim. 2 plakada adamın 10dk sını aldı. o iş için 15 ytl bence çok

Walla Benim Arabada çift Tarafli Bant + Vida Yerleri Kötü Görünmesin Diye Boştan Da Vidalarini Taktim Yine Aslinda Bu Sorun Yoktu Ama Arabaya Müzik Sistemi Koyunca Otomatikmen Plakalar Ses Getirmeye Başliyor.. Tesisattan Zevk Alinmiyor... Bu Sorunu çift Tarafli Bantla çözmek Mümkün...

Yİnede Ben Olsam Bant Derİm....

Benim plakayı yapışmtırma işlemine başlayacaktım fakat arabanın eski sahibi sağolsun plakaları beli hor kullanmış.Çok yıpranmışlar.Yeni plaka için takipçiyle görüşsem alabilirmiyim?Ne kadara mal olur?sizce yeni plakaya gerek varmı yoksa elimdekini temizlesem olurmu?

araban istanbula bağlı olksaydı sana yeni plaka bastırıdım app 35lira

Malesef İzmir'deyim.App dediğiniz plaka trafikten mühürlümü?

java' Alıntı:
ben pilakamı boydan boya silikon yaptım ve yazıların arkasını yani her yerini ama cift taraflı bant kullanmadım sizce bi problem olurmu

waLLa ben sadece siLiikon yaptım gayet süper tutuo ;)

seninki istesende düşmez waLLa :)

35_astra_cd' Alıntı:
Malesef İzmir'deyim.App dediğiniz plaka trafikten mühürlümü?

degil bildiğim kadarı ile, sen en iyisi yeni plaka bastır, tinerle siyah cerceveyi sil, cift taraflı bantla da yapıstır, hem kanuna uygun hemde süper görünsün :)

ben de sadece silikonla yapıştırdım no problem...

pzeronero' Alıntı:
degil bildiğim kadarı ile, sen en iyisi yeni plaka bastır, tinerle siyah cerceveyi sil, cift taraflı bantla da yapıstır, hem kanuna uygun hemde süper görünsün :)
tiner bu siyah çerçeveyi silmiyor siz nasıl sildiniz ya:confused:

Geri