plakalık iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar kafaya koydum yarın yapacagım ama tıner sentetık tıner seluloıkmı neyse o tıner ne farkı varkı bunların bunların bırı ıle o sıyah kenarları alacam ama bır suphe duydum farklı bır tınerle sılsem ne olur bırde on taraf esnek oldugu ıcın yapıskan bant tutmuyormu vıdalamam lazımmmı

Ben bu ay içerisinde plakaları yenilemeyi düşünüyorum... Hem plakada vidalamalar ve asetat kalemle boyama sonucu bozulmalar oldu hem de yeni plakaların görünümü çok güzel... Herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok... Siyah çerçeveyi de silmeyeceğim; bunu yapanlara ceza uygulaması getirildi...

Yeni plakaları silikonla yapıştırmayı düşünüyorum... Benim merak ettiğim ise gerektiğinde plakanın sökülmesi mümkün mü?... Mümkünse nasıl sökebilirim?...

onu bunu bilmem.kesinlikle bant kullanın.çift taraflı kaliteli olsun.silikon sakın yapmayın.arka tampon değişmesi gerekiyodu bende,silikon olduğu için plakayı yana yamulta sökmek gerekio.bant ise düşürmez kaliteli olduktan sonra.az bi çaba ile de sökersin..

ben plakanın alt ve üstüne çift taraflı bant ortayada silikon sıktırttım taş gibi oldu valla kaç zaman geçti ucu bile sökülmedi

bende kendimde yapabılırdım sanayıye gttım cam fılmı fln cekenlere orda 15ytlye yabtırmıstım kia sorentoya, smdi yeni astra aldım ona kendim yapıcam slikonla cok da saglam oluyor

Geri