plakalık iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muharrem abi şu arka plaka boşluğunu iptal ediyorlarya sende öne öyle birşey yaptırsana ön plakalığa. tam süper olur.
kenan bana şu bantı nerden alacağımı söylesene istanbulda mecidiyeköy,okmeydanı uyar
anadoluda ümraniye ve çevresi uyar

güzel bi app yaptırıp takıcam o yüzden öyle duruyor ..

Koçtaş, bauhause gibi alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz 3m bantı..

Hep yapıştırmadan bahsedilmişte bu sökme olayı nasıl olacak :)
Ön plakayı bant + silikon ile yapıtırmıştım, gecenlerde kaza yaptım ve plaka deforme oldu, söküp arkanınkini öne yapıştıracam. plakaya en az zarar verecek şekilde sökmem lazım ama kıpırdamıyor bile :) varmı bunu sökmenin bi taktiği..?

hani allah göstermesin plakayı sökmek zorunda kalırsanız bir misina ipini plaka ile tampon arasında yukarı aşağı hareketlerle keser gibi yaparsanız plakanıza zarar vermeden çıkartabilirsiniz (bıçak etkisi)
Bahsedilmiş önceki sayfada, bu şekil bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak...

Son düzenleme:
en mantıklısı bu ama zannetmiyorum misina ipi ile kesilsin
denesene yorumlarını buraya yaz

çift taraflı bantta arada boşluk kalabilir. ama slikonda sıfır.

ben 3 şerit yatay çektim uzunlamasına aralarını siyah silikonla doldurdumm süper olduu:)

arkadalar çift taraflı bant bazen yüzeye yapışmıyor ya kalın süngerli bant kullanıın yada çift kat üst üste yapıştırın

ben acayip bi şekilde yapıştırdım dengesiz bi şekilde yinede çok sıkı tuttu ama ... biri kenardan çekmiş kaldırmıs tekarar bastırdım üzerine yapışstırdım

vidalatınn ya silikonlu bantla olcak iş değil..vidalayınca gayet gzl duruyor yanee ben yaptım çokta sağlam oldu.kaç tane tanıdğım bıraktı plakayı yolda öle silikonla yaptğı için =)

fırsatını buldugum anda ılk ısım plakayı yapıstırmak olacak bunuda resımlı paylasırım boyle cok guzel duruyor

Geri